Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się składa

dlaczego....

Polecane posty

Gość tak się składa

dlaczego wszystkie Edyty to wredne s*ki ?

Gość prawdę mówię
potwierdzam, znam dwie i obydwie to suki jakich mało! najwredniejsze żmije na świecie!!😠

Gość zgadzam sie w pelni
edytki to suki!!!

Gość ja tez znam dwie edyty
1. daje na prawo i lewo, chlopak dla niej musi miec kase i fajna fure, falszywa suka ktora wymysla takie bzdury ze az uszy bola 2. tez daje na prawo i lewo, mam z nia filmik jak dupczyla sie na aucie z ochroniarzem z dyskoteki :o

Gość tak się składa
dokładnie. Ja też znam kilka, ale jedna to przechodzi samą siebie , su*a nad su*i. Ale umiejętnie się maskuje przy nowo poznanych ludziach. To nie może być zbieg okoliczności. Wszystkie Edyty to wredne s*ki i dzi*y.

Gość tak się składa
dokładnie. Ja też znam kilka, ale jedna to przechodzi samą siebie , su*a nad su*i. Ale umiejętnie się maskuje przy nowo poznanych ludziach. To nie może być zbieg okoliczności. Wszystkie Edyty to wredne s*ki i dzi*y.

Gość prawdę mówię
z kolei "moje" edytki... 1. też daje na prawo i lewo a udaje cnotliwą świętoszkę, jak ktoś jej nie zna mógłby pomyśleć, że chce wstąpić do zakonu. ale to tylko pozory. a zazdrości i zawiści w niej tyle, że mogłaby pół Polski obdzielić. do tego strasznie głupia, tipsiara, ocenia wszystkich po wyglądzie. ktoś jest ubrany "nie tak", to daje mu jasno do zrozumienia, że jest niemile widziany w jej "zacnym towarzystwie". 2. jest okropnie ciekawska, ciągle wtrynia się w nieswoje sprawy, podpuszcza, żeby jej coś powiedzieć, na początku , gdy jej jeszcze nie znałam, palnęłam coś niechcący, coś bardzo osobistego a za chwilę wiedziała o tym cała klasa. Strasznie dwulicowa dziewucha. lizuska. udaje przyjaciółkę , gdy widzi, że ktoś może jej pomóc. Oczywiście dwie Edytki są najlepszymi przyjaciółeczkami. :O

Gość tak się składa
jedna z moich " Edytek" jest święcie przekonana o swojej wielkiej urodzie i wyjątkowości. Wszystkich traktuje z góry i uważa ze kazdy jej zazdrosci (nie wiadomo czego?) I tak wyzej ktoś napisał jest sama pełna nienawiści i zazdrości. W dodatku dzi*a. Ogaduje wszystkich, knuje intrygi , w które wciaga inne osoby, a na koniec się wybiela i wszystko zwala na drugiego. Ogólnie zaje****cie fałszywa osoba. Po za tym kłamie, wymyśla historie, które jeszcze bardziej poteguje jej wyimaginowane poczucie wartości brrrrrr

Gość prawdę mówię
to tylko potwierdza moją teorię na to, że Edyty to szmaty. Mam taki uraz do dziewczyn o tym imieniu, że szok. To co napisałaś o Edycie, którą znasz to dosłownie jakbym czytała o tej którą ja znam... ta "świętoszka", która ocenia wszystkich po wyglądzie. Żeby być w jej "elicie" trzeba chodzić z brzuchem na wierzchu (obowiązkowo kolczyk w pępku), rozjaśniać włosy, mieć obcisłe szmatki z bazaru... poza tym, uważają się za wielce miastowe a nawet nie chcą się przyznać, że pochodzą ze wsi. :O

Gość kup sobie
nie tylko Edytki bo Anki tez znam 3 i sa tak kur...ko falszywe ze mala bania

Gość prawdę mówię
no fakt, jeśli chodzi o wszelkie Anki to też źle kojarzy mi się to imię:O

Gość tak się składa
tak to się chyba potwierdza. Wszystkie są takie same.Ja też mam niesmak do tego imienia, a jeszcze bardziej osoby ,która go nosi. Bardziej fałszywej i wrednej osoby do tej pory nie spotkałam.Koleguje się z róznymi ludzmi, ale wszystkich traktuje z góry i ich obgaduje ( gdy tylko ktoś zniknie jej z pola widzenia). Ale to nie przeszkadza jej spotkać się z nimi na drugi dzień. Wkur***ia mnie to wyimaginowane poczucie wyzszosci i fałsz. Szkoda ,że nie wszyscy się od razu orientują z kim mają doczynienia. Fałszywa b**ch

Gość tak się składa
to wyzej to chodziło o Edytki. A co do imienia Anka to jest bardzo popularne i za dużo osób je nosi. Cięzko obiektywnie ocenić. Imię Edyta jest dosyć rzadkie i mogę potwierdzić ,że wszystkie które je nosza K**WY. Ja mam dwie kumpele Anki i są na prawdę spoko. W szkołach też miałam po kilka Anek w klasach i były ok. Nie miałam rzadnych zatargów , ani nieprzyjemności. Za duzo dziewczyn je nosi i nie da sie obiektywnie ocenić. Dla mnie Anki są fajne, przynajmniej te ,które znam.

Gość aaaanka
ja znam edyte i nie jest taka zla a sama jestem anka i mam nadzieje ze tez jestem spoko ;)

Gość prawdę mówię
ale ja przynajmniej dzięki znajomości z tymi dwulicowymi Edytkami mam nauczkę na przyszłość. Nie ufać komu popadnie, zwłaszcza nowo poznanym osobom ...a już zwłaszcza Edytom ;)

Gość no też coś
to ja Edyta jestem i mam przyjaciół -wcale wredną su nie jestem:)

Gość no też coś
a zresztą po co to wszystko?

Gość ssssaaaassssaaaa
up up up

Gość tak się składa
do prawdę mówiąć :-) ja też się przejechałam na takim zaufaniu, też na Edycie. Nastawiła mnie zle do swoich innych koleżanek, obgadała je i to tak,że nawet nie chciałam ich znać (choć mi nic nie zrobiły). Z jedną swoją koleżanką miała konflikt, tak na nią najechała ,że miałam wstręt do tej osoby (nie znałam jej). Pózniej od jej znajomych dowiedziałam się co na mnie mówi ( nie kłóciłyśmy się). Włosy mi dęba stanęły, czego się o sobie dowiedziałam. Tą jej koleżankę poznałam na imprezie, od słowa do słowa i wszystko wyszło na wierzch. Naprwadę spoko dziewczyna , wszystko co mówiła ta sz*ata Edyta o niej to nieprawda. Było mi wstyd, że tej Edycie uwierzyłam i tak zle myslałam o tej dziewczynie. Ja nawet jej nie znałam, ona mi nic nie zrobiła. Takich przypadków jest dużo i rzeczy ,które robiła. Teraz się trochę odsunełam, bo nie chce zeby znów na mnie coś nie wymysliła. Mówimy sobie cześć, ale nie chce się z nia blizej zadawac. Takiej szmaty , intrygantki to jeszcze nie spotkałam. Nauczyłam się, ze najpierw trzeba poznać człowieka, a ja ślepo wierzyłam w to co mówi. Na mnie też wymysliła wiele kłamstw. Jestem przekonana , że osoby o tym imieniu są wredne i zazdrosne i nic tego nie zmieni.

Gość do no też coś
może jeszcze nie znasz tej swojej koleżanki Edyty tak dobrze? :-D Wszystko przed Tobą, kiedyś się przekonasz ;-) Wszystkie takie same czyli wr***e ci*py, cichodajki.

Edyty znam dwie i są takie w miarę normalne. Może dlatego, że zbyt blisko się nie przyjaźniłam z nimi. Za to Magdy znam 3 i wszystkie blachary.