Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ligggha

Jest tu ktos kto nie wie co sie dzieje w swiecie i nie czyta wiadomosci?

Polecane posty

Gość Ligggha

Just ktos kto nie czyta wiaodmosci, nie oglada faktow,nie wie co sie dzieje w swiecie?? Z tego co wiem to sa takie osoby.. smutne to troche. Wczoraj bylam u lekarza i jedna dziewczyna mowi do drugiej o swinskiej grypie a ta sie pyta gzie ta grypa jest bo nic nie wie.

Gość eva eva 27
poziom niektorych osob jest zenujacy... mam taka znajoma i co ona wygaduje... eeech, taka na biezaco jest ze hej

Nie mam TV (nie toleruje telewizora), wiec nie ogladam wiadomosci. Nie czytam gazet (albo czytam bardzo rzadko). Nie wiem i nie interesuje mnie co sie dzieje na swiecie lub wiem i zbywam to milczeniem lub usmiechem i jestem z tego powodu zadowolona.

Gość nie czytam wiadomosci
🖐️

Gość n5
"Just ktos kto nie czyta wiaodmosci, nie oglada faktow,nie wie co sie dzieje w swiecie?? Z tego co wiem to sa takie osoby.. smutne to troche. " smutne, bo? Bo nie wiedza o istnieniu swinskiej grypy? Po co taka wiedza do zycia potrzebna? Najbardziej zalosne sa osoby, ktore wlasnie sluchaja takich pierdol i co gorsza leca sie szczepic, bo pani w tv tak radzila.

Gość do porzygania sie
lepiej przeczytac o tej swinskiej grypie kolejne 30 razy (tylko na tym forum, nie mowiac o reszcie)?

Gość Ligggha
Smutne bo jako patrioci powinnismy byc swiadomi co sie dzieje w Polsce, jakie rocznice obchodzimy i ogolnie jako wyksztalceni ludzie powinnismy rowniez miec swoje zdanie na dane tematy walkowane w mediach

Gość Przykre wypowiedzi...
Smutne jest to gdy czytam niektore wypowiedzi. Media... pokazuja tylko to, za co maja kase... nie koniecznie sa to rocznice historyczne i istotne informacje dla spoleczenstwa. A prasa pisze przewaznie tylko to, co przynosi im zysk... plus kororowo nakladajac na siebie debilne reklamy, nie odnoszace sie do samej swojej tresci Ja nie ogladam wiadomosci i reszty bzdur, za to uwielbiam kino i niekomercyjne filmy... Nie czytam gazet, za to tony ksiazek o roznej tematyce... Mam swietna prace w ktorej wciaz sie rozwijam i o dziwo mam czas dla rodziny i przyjaciol. I nie jestem zacofany...