Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BzylOn

Zostań miom przyjacielem to jedno wielkie G****!

Polecane posty

Gość BzylOn

Co myślicie o takich tekstach jak koleżanka-dziewczyna mówi do kolegi-chłopaka? Czy warto się \"podniecać\" tym tekstem ( w sytuacji oczywiście jak facetowi zależy na tej koleżance:)) Czy to są puste słowa wypowiadane z braku laku dla zabicia czasu po rozstaniu się z wczesniejszym chłopakiem? Moje zdanie jest takie jak macie :/ ale może ktoś ma inne niż ja? =) Czekam na wypowiedzi.

Czy to są puste słowa wypowiadane z braku laku dla zabicia czasu po rozstaniu się z wczesniejszym chłopakiem czesta gadka kobiet :D nie chca byc sukowate w naszych oczach stad takie a nie inne stwierdzenia :D po prostu słowa "przyjaznijmy sie " = " mam cie dosyc ale nie chce byc w twoich oczach wyrachowana i bez uczuc kobieta " ;)

Gość podobna sytuacja
a wcale tak nie jest. przynajmniej polowa lasek jesli tak mowi to faktycznie chce przyjazni. a przyjazn damsko-meska oparta na zaufaniu a nie sexie jest 1 z najpiekniejszych

przynajmniej polowa lasek jesli tak mowi to faktycznie chce przyjazni ta ? a to ciekawe jak sobie taka przyjazn wyobrazasz ? Pannna kopie kolesia po tyłku i odchodzi do innego , rani dotychczasowego partnera a na odchodne prosi go ... ZOSTANMY PRZYJACIółMI .... :D

zostanmy przyjaciolmi = nie chce z toba byc a co wyniknie z tej \"przyjazni\", to sie okaze..moze sie rozejdzie z czasem po kosciach i bede miala cie z glowy, zachowujac dobre mniemanie o sobie KOBIETA NIGDY NIE POWIE FACETOWI, Z KTORYM NAPRAWDE CHCE PRZYJAZNI I TYLKO PRZYJAZNI:ZOSTAN MOIM PRZYJACIELEM wtedy przyjazn po prostu jest miedzy nimi, bez takich deklaracji

Gość BzylOn
Założyłem ten temat bo mam taką sytuację z "przyjaciółką" na pocza tku bardzo mnie to ucieszyło, że mi sama zaproponowała ten ten rodzaj związku ale powoli przekonuję się, że jej słowa nie były prawdziwe i szczere. Coraz mniej ze mną nawiązuje kontaktów gg, sms, rozmowa telefoniczna, ba nie mówiąc już o spotykaniu się mimo , że proponuje jej spotkania i daje do zrozumienia ze myslę o niej ze nie jest mi obca. Czy tak się traktuje przyjaciela? Chyba nie. Wiec myślę ze wiele ludzi myli przyjaciela od ot szarego znajomego spotkanego przypadkiem na ulicy.:/

Wiec myślę ze wiele ludzi myli przyjaciela od ot szarego znajomego spotkanego przypadkiem na ulicy. kolego no niestety tak jest Kobiety bardzo czesto mysla przyajzn z dobrym kumpelstwem

Gość podobna sytuacja
no wiesz inna sytuacja jesli juz z nia byles i ona chce przyjazni. ja mam paru ptrzyjaciol w meskim gronie ale z zadnym nigdy nie krecilam

Gość BzylOn
NIe byłem z nią wczesniej tzn. nie bylismy parą po prostu ni z tego ni z owego zaproponowala mi przyjażń yhmm nigdy nie mialempodobnej sytuacji wiec się zgodziłem naiwny. Teraz czuję ze mnie z tym wystawila niestety. :/

Gość podobna sytuacja
dobre to

Gość podobna sytuacja
przykro mi ze tak sie czujesz