Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwijam sie z bólu

CO MI JEST? PROSZE O POMOC KOCHANE

Polecane posty

Gość zwijam sie z bólu

Dziewczyny blagam Was o pomoc bo nie wiem juz co robic... Mam 24 lata, narzeczonego, wspolzyje, zabezpieczam sie gumką... Od 3 dni mam bóle - najpierw lewego jajnika, teraz calego podbrzusza, oprocz tego jest mi duszno, mam ciągle 37,2 temp. Od dzis rana boli mnie strasznie żoładek, jest mi niedobrze. Probowalam zwymiotowac ale oprocz odruchu wymiotnego nic "nie wyszlo". Jestem w 14 dniu cyklu. Wczoraj robilam test ciazowy - wyszedl negatywny. Do ginekologa moge isc najsybciej za tydzien a w sobote jade na wesele i nie wiem jak moge sobie pomoc.... Zwijam sie z bólu, wympilam mięte, sienie lniane i nic...

Gość xyxx
Ja bym nie zwlekała z wizytą u lekarza. Być może to zapalenie przydatków jak i ciąża czy zwykłe zatrucie pokarmowe. Co prawda od zatrucia napewno by Cię jajnik nie bolał... J Jeśli to zapalenie przydatków to nie bagatelizuj sprawy tylko do gina jak najszybciej !!!

Gość zwijam sie z bólu
No ale mowie ze nie moge isc predzej do gina bo tam trzeba sie rejestrowac i podają termin na m.in tydzien pozniej! Nie ma innego opcji!!!

Gość HM ...*
To się rejestruj jak najprędzej. A w międzyczasie do rodzinnego internisty marsz ! Co ty myślisz, że ktoś Ci tu na Kafe postawi diagnozę, zaordynuje lekarstwa i wyleczy Cię zaocznie ????

Gość xyxx
dokładnie ! Ryzykujesz dziewczyno. Przynajmniej do lekarza ogólnego sie wybierz !!

Gość zwijam sie z bólu
A powiedzcie czy np. przy zapaleniu przydatków tez ma sie zapalenie pęcherza moczowego? bo wlasnie mi sie to zrobilo (wiem ze to to, bo mialam kilka mcy temu) :(