Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina87

Rozjaśniacz-tragedia

Polecane posty

Hej:) rozjasniłam soie moje ciemne włosy domową metkodą...Czyli kupiłam rozjaśniacz i nałozyłam go na włosy. Wszystko pieknie ładnie gdyby nie to ze u góry włosów miałam je prawie białe a potem schodziły ku rudemu i tak własnie miałam rude włosy. Czytałam gdzies tu ze po rozjasniaczu to normalne. Kupiłąm szamponetke w odcieniu sredni brąz i pofabowałam włosy....I wyszły....brozowo rude. Fajny odcien tylko mnie nie pasuje bo mam ciemną oprawe oczu. Dobrze ze szampoonetka schodzi po 6 myciach:) Zamierzam kupic juz farbe do włosów sredni brąz mysle ze bedzie to mocniejsze. Miał ktos przygody z rozjasnianiem włosów?:)

Gość echh czemu szatynki i brunetki
niszczą swoje piękne ciemne włosy rozjaśniaczami:oCzemu KONIECZNIE wszystkie chcą byc blond?:oCiemne włosy są piękne,taki kolor to naprawdę dar od natury,po co je niszczyc rozjaśnianiem?Tak samo nie rozumiem jasnych blondynek ktore na sile sie przyciemkniają:oTrzeba kochac to co natura nam dala!!!

ja to podzielam ale moje włopsy były farbowane na czarno....z natury są ciemno brązowe i chciałam wrócić do tego koloru wiec uzyłam rozjasniacza dlatego teraz znowu wrócą do naturalknego koloru\")

Gość kup brazowa farbe zblizona
do naturalnego koloru Twoich wlosow,ona powinna pokryc te rudosci.Pamietaj jednak,ze brazy wychodza zazwyczaj ciemniejsze niz jest to pokazane na opakowaniu,dlatego aby nie wyszla Ci krucza czern wybierze sredni lub nawet jasny braz a nie ciemny.

Gość ja piernicze kup jeszcze
z 5 roznych farb i testu dalej :O Taka jestes glupia i skapa? Zal ci bylo kilka dych na fryzjera??

Gość kup brazowa farbe zblizona
po co od razu te wyzwiska:o

Gość kiiiiiiiiiikkkkkkkkkiiiiiiiii
tak jak pisalam wczesniej. do tego uzywa sie dekoloryzatora

nie stac mnie na fryzjera w przeciwienstwie do Ciebie.... trudno nie mam na tyle pieniązków by sobie na to pozwolic sama woliłam to zrobic i naprawde są rozjasniose owszem rude ale są fajne. Dlatego zmyje cały kolor szamponetki a potem kupie sobie farbe jasny brąz

Gość fryzjer nie zawsze zrobi kolor
lepiej:oOstatnio dałam 100 zł na pasemka,miały być jasnobrązowe a wyszły żółtawe,a fryzjer niby miał byc taki super:(Czasem samej w domu da sie uzysakc lepszy efekt niz u fryzjera...