Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁŁŁAMANA

JEESTEM W TOTALNYM SZOKU

Polecane posty

Gość ZAŁŁŁAMANA

dowiedziałam się dziś, że mój przyszły mąż mnie zdradza:( nie moge w to uwierzyc, nie wiem co zrobic, jestem załamana:(

Gość niezobowiązująca sugestia
jesteś tego w 100 % pewna? skąd to wiesz?

Gość oni Cię chyba niezbyt
co robić? Kopnąć w tyłek drania.

Gość akwarium
nie bądź głupia, ciesz się, ze się przed ślubem dowiedziałaś, a nie po

dokładnie ! nic tylko się cieszyć ze stało się to przed ślubem! Mam nadzieję ze pakujesz już graty dupka??

Gość ZAŁŁŁAMANA
Powiedzial mi o tym jego brat, z ktorym zawsze mialam dobry kontakt. Lubil mnie i powiedzial ,ze nie moze dluzej na to patrzec:( Nawet podal mi fakty i zdjecia :( Masakra..siedze i wyje ...slub w sierpniu:( Nie moge uwierzyc:(

Gość gracjaan
nie rozumiem waszego oburzenia facet ma prawo do tylu partnerek ile chce

jaki ślub? chcesz mu wybaczyć ??

Gość takajednasmutna
to po co chcial slubu? nie rozumiem...na 100% jestes pewna ze zdradza?

Najpierw porozmawiaj z chłopakiem .Postaraj się opanować i nie daj się zbyć .Jeżeli to prawda , to daj sobie z nim spokój i rację mają Ci , którzy mówią ,że dobrze ,że wyszło to przed ślubem .Trzymaj się i głowa do góry .Wiem ,że boli ,ale pomyśl ,że ten drań mógł być Twoim mężem 🌻

Gość ZAŁŁŁAMANA
wybaczyc?? ja wlasnie o tym sie dowiedzialam i narazie jestem w sozku, nie wiem co robic siedze i rycze..poki co narazie mam ochote go zabic!

Ciekawe jak on zareaguje na to ze Ty wiesz ... oj co za dupek.

Gość ZAŁŁŁAMANA
Obiecałam jego bratu ze go nie wydam. Jestem pewna na 100%:( Nie wiem jak mu o tym powiedziec...ze wiem i wogole.Ku***wa nic nie wiem. Nie potrafie logicznie myslec a on niedlugo wraca z pracy:/

Gość huhuhuhuhuhu Pan Sowa

Normalnie Mu powiedz .Pzrecież to nie TY jesteś winna .Ja bym nie odpuściła .

a masz te zdjęcia?? Ja bym mu zamiast obiadu podała na stół te fotki i chciała wyjaśnień. Jeśli to prawda to później już tylko czas na jego pakowanie.

Gość takajednasmutna
hm..podstepem go wez;p Np spytaj co osttanio wieczem robil i draz temat :D

Gość ZAŁŁŁAMANA
nie mam bo zdjecia byly w tel jego brata i brat byl przy tym, wiec od razu by sie wydalo. Ściemnie ze mialam tel i wogole nie wiem. Nie bede mu sie tlyumaczyc wiem i koniec nie wazne skad:/ Ku***a nie moge tego przezyc. Nigdy bym sie tego nie spodziewala- nigdy, zniszczyl mi mlodosc łajdak:(

oddaj mu poprostu pierścionek, myślę, że nie tylko zrozumie gest ale również bedzie znał przyczynę i błagam Cię, nie dawaj drugiej szansy, bo obróci się to przeciwko Tobie wierz mi, o wiele łatwiej jest oddać pierścionek i stracic zaliczkę na salę weselną, niż włóczyć się po sądach, powoływać świadków, a nie daj boże ustalać opiekę nad dziećmi jesteś wolna, doceń to i nie marnuj sobie życia

Nie widzę sensu podstępem go podchodzić. Brat niech skopiuje fotki i wyśle CI na maila. Skopiuj na pulpit i jedno z nich wstaw jako tapetę. Zaproś do komptera! Nie musi wiedziec ze to od brata masz zdjęcia!!!!!!! Możesz je mieć od koleżanki która go widziała i zrobiła te fotki. NIE TY MUSISZ SIE TŁUMACZYC !!!!!!!!!!!!!

Gość ZAŁŁŁAMANA
Bylismy ze soba 5 lat! Od 1 roku studiow az do teraz- konca studiow. I bylismy dla siebie pierwszymi partnerami. Jego brat mi tłumaczyl ze on chcial posmakowac innej. Kurwa nie moge po prsotu nie moge tego zniesc. Chyba sie powiesze!

Gość ne rozumam
to jego brat był przy tym jak oni sie piepszyli? patologia jakas

posmakować to można sernik., a nie innej kobiety kilka miesięcy przed ślubem! Co to za wyjasnienia???

Gość ZAŁŁŁAMANA
tam bylo zdjecie jak sie przytulaja i caluja...reszte dopowiedzial brat. Fajny facet z niego, nie mam powodu mu nie wierzyc, zawsze mialam z nim dobry kontakt. Zniszczyl i zabral mi najpiekniesze lata mojego zycia gdzie mialam szanse kogos poznac a teraz? Nie wytrzymam i zabije gada. Chyba wyjde z domu ochlonąc bo nie recze za siebie, co zrobie jak on wroci:/

Gość juz sobie wyobrażam waszą
wasza rozmowę Ty mu zrobisz zarzut a on zjedzie z tematu poprzez wypytywanie...skąd wiesz i kto tak powiedział i ile wiesz (musi to z ciebie wyciągnąć) i w tym momencie najważniejsza jest twoja reakcja...nie mozesz dać się wmanewrowac w temat ...skąd wiesz, od kogo ...i co wiesz...jakie szczegóły (to wszystko zachowujesz tylko dla siebie)....pamiętaj...nie musisz mu udowadniać zdrady ..bo on wie lepiej o tym niż ty...nie musisz mu pokazywać jak niewiele wiesz..... odpowiadasz ...że wystarczy że wiesz i w 100%....i co on ma do powiedzenia....i żadnych tematów zastępczych...niech on mówi konkretnie....a jesli nie zechce ...to mówisz że brak rzetelnej odpowiedzi też jest odpowiedzią i świadczy o braku szacunku do ciebie....więc......i musisz zastosować czyny ...przemyśl czego chcesz i co zrobisz ...i to zrób...tylko spokojnie i bez podnoszenia głosu...po prostu działaj

Gość ZAŁŁŁAMANA
Juz po wszystkim:( Wrócił- nie wdawałam sie w dyskusje, nawet nie musialam od razu sie przyznał. Powiedzial, że chcial sprobowac w inna, ze ja moze tego nie zrozumiem, ale dla niego to bylo wazne. Spptykal sie z nia od miesiąca:/Spytalam mu sie jak mógł tyule lat pieknego zwiazku przekreslic takim czyms? Czy wtedy o nas wogole nie myslal? o mnie?- milczal Kazalam mu sie wynosić i oddałam mu pierscionek. Płakalam i powiedzialam ze byl mężczyzna ktorego kochalam nad zycie i nie wyborazalam sobie swojego przyszlego życia z kims innym. Mam nadzieje, ze ona da mu to czego we mnie mu brakowalo. I, że to koniec i ma sie wyprowadzić. Spakowal torbe i wyszedl. To koniec:( Jestem załamana..siedze, pije wino i rycze:/ nie moge po prostu w to kurwa uwierzyc- jak on mógł- nie mial serca:(

Gość ni pieruna
O cholera, co za sytuacja. Bardzo Ci wspolczuje, bo wiem jak sie czujesz, mnie pare miesiecy po 6 latach zostawil facet. Do dzisiaj jestem na prochach, ale juz mniej tesknie. Trudno doradza sie w takich sprawach, bo sama ryczalam calymi dniami. Trzeba sie wyplakac, z perspektywy czasu wiem, ze pomaga kontakt ze znajomymi, ale to po jakims czasie, bo ja wyladowalam najpierw u lekarza.. Mam nadzieje, ze bedziesz silniejsza ode mnie. Sciskam Cie cieplutko i pozdrawiam. Na razie mam dosc facetow i diabli wiedza kiedy zaczne ich na nowo dostrzegac, zreszta jestem grubo po 30, wiec chyba juz wszystko za mna..

wspolczuje naprawde to cos okropnego dobre jest to ze dowiedzialas sie teraz niz po slubie, ten jego brat to porzadny facet zobaczysz jeszcze zaswieci dla ciebie slonce 🌼

nie myslal wtedy o tobie tylko o sobie szkoda ze nie przyszedl do ciebie z tym co go trapilo, mial zamiar sie z toba ozenic po tym co zrobil, co za chamstwo