Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artisti italiani

Naklejki ścienne

Polecane posty

Gość artisti italiani

Cześć dziewczyny i nie tylko, co myślicie o naklejkach ściennych? Zastanawiam się jak upiększyć mieszkanko i tak jakoś natrafiłam na taka stronkę www.modern-wall.pl czy macie coś takiego i jak się to u was sprawdza? oryginalnie to wygląda na ścianie aż chce się to mieć, ale moze ktoś mi cos podrzuci jakiś pomysł czy coś? dzieki za odpowiedz

Gość fdherber
moja siostra ma taka, super sobiedobrala i swietnie naprawde wyglada. ma z rok juz i mowi ze nigdy jej sie nic nie odklejalo ani nic sie nie dzialo. jak bede miala swoje mieszkanie to na bank cos sobie wymysle, fajnie wygladaja chociazby takie male ozdobniki wokol kontaktow czy inne takie... dla mnie to super pomysl na przyozdobienie meiszkania

Gość maryla maryla
Witam. Coprawda nie mam naklejki z tej strony ale już żałuję bo bardzo ciekawe i orginalne projekty maja!! Mam naklejke już z rok, no może 10 miesięcy i nic a nic sie z tym nie dzieje. Kurde chyba sobie zaraz zamówie:D

Gość bułaczyna
oo, na dzien dziecka dzicku pokoj odmienie :) senkju z apomysła :D

Gość artisti italiani
up

Gość katrina nikałajewić
Super te naklejki mają!! ładne atrakcyjne te wzory i cenki bardzo przyjazne!! widze ze www.modern-wall.pl 3ma poziom.

Gość narcyzka29
fajna sprawa. supcio to wygląda!!

Gość mam i zadowolnam
polecam!! mam akurat nie od nich ale zajebista sprawa!! 3ma sie piknie i slicznie wyglada. na lodówke tez sobie strzele chyba.

Gość zakupię nie powiem podoba się

Gość 45latka
śliczne to. w sam raz na sezon remontowo odświeżający mieszkanko. niby nic a jak zmieni wnętrze!

Mnie to sie równiez podoba i zamierzam na nowym mieszkaniu cos takiego zrobic. Wygląda to super jak jest dobrze przemyslane co jak i gdzie. Najlepej nakleić taką w kolorze ścian na scianie która jest jako jedyna w pomieszczeniu pomalowana na wyraźnie cimniejszy lub kontrastowy kolor. Na tej stronce co podajesz są fajne i bardzo oryginalne - już to ogladałam, ale tu też są takie co mi sie podobają bo są to dekoracje welurowe www.klimatydomu.pl (trzeba kliknąć na e-sklep) , a więc o troche innej fakturze niż tamte naklejki. Aczkolwiek na stronce którą Ty podajesz jest większy wybór :)

Gość Zajebiscie drogie sa te naklej
ki - ja mam szablon :) od szablonu mozesz jednym wzorem sama ozdobic szafe, drzwi, sciane

Gość ładnie ładnie
drogie? eee co to za cena 130 zł za taki wielki rozmiar! Poza tym naklejkę możesz kleić na meble na lodówkę, na okno, na wszystko i w każdej chwili możesz odkleić. w naklejce masz idealne ostre krawędzie, nic nie rozmazane od kładzenia farby. a szablony do kupienia np w praktikerze czy obi są obrzydliwe i brzydkie, oni tu proponują bardzo ciekawe wzory jednak, ciekawsze niż ta cała masówa.

Gość zła jola
bardzo ładne maja te motywy kwiatowe i drzewa bonsai!! super!! WWW.MODERN-WALL.PL

Gość jusiag
Nie zawsze naklejkę można użyć na swoją ścianę. Często lepsze są szablony tutaj znajdziesz przykłady gotowych już dekoracji (zdjęcia): http://www.fabrykafantazji.pl/(...)newsdesk_id=179 a poniżej film z dekorowania sklepie meblowym: http://www.youtube.com/watch?v=vRUd90TxPMc więcej przykładów dekorowania szablonem znajdziesz na www.fabrykafantazji.pl

Gość gość
Witam, jeżeli chodzi o naklejki ścienne to moim zdaniem wybór jest raczej stosunkowo prosty. Sama miałem do czynienia z naklejkami wielu firm, ale wkurza mnie to, żę zwykle są to lekko zmodyfikowane kopie innych grafik. Dlatego zainwestowałam w te naklejki: http://www.zrobiecinaklejke.pl/ - Są to oryginalne projekty autora i o to właśnie chodzi.

Gość gość
Jeśli szukacie naklejek ściennych do pokoju dziecka, to w tym sklepie http://krainabarw.com/ mają fajne wzory. My niedawno dla syna zamówiliśmy naklejki z Minionkami.

Gość Marta

Naklejki na ścianę to świetny pomysł! Ja mam z naklej-to.pl i jestem bardzo zadowolona. Cenowo wyszło super jakościowo również!