Zakochana w zelkach-Misiach 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 czasami wysylam rozne smsy z gazet w jakis konkursach i dzis mi przyszedl zestaw kosmetekow loreal o wartosci 200zl., ale sie ciesze.Pierwszy raz w zyciu cos wygralam... A wy wygralyscie cos kiedys? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
=BARBIE= 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Raz - klocki lego quatro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oblała Napisano Kwiecień 29, 2009 moja pierwsza wygrana to było 16 zł w lotka - miałam trojke :-P potem wygrałam telefon lg schine i jakis miesiąc temu wygrałam bony o wartosci 500 zł :-) a dzis oblałam prawko :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
=BARBIE= 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 gratuluję! - zapomniałam dodać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oblała Napisano Kwiecień 29, 2009 a i gratuluje :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja wam powiem wlasnie tak 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 tez gratuluje kiedys tez wygrałam zestaw kosmetyków palmolive... ale to było juz wiele lat temu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goodies Napisano Kwiecień 29, 2009 jak miałam pięć lat to wgrałam pomarańczowy zegarek czitosa z czipsów, rok temu pompowany młotek na wakacjach gratuluję kosmetyków :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakochana w zelkach-Misiach 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 A dziekuje:) Ja w sumie ze 3 razy trafilam trojke w totka, ale nawet za wyslany kupon mi sie nie zwracalo, wiec mi sie chyba nie liczy... Oblala...ile mialas bledow? ja za miesiac mam teoretyczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach