Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drfrrrfre

stypenium

Polecane posty

Gość drfrrrfre

Słuchajcie moi mili kafetarianie..., Jestem zła, bardzo zła. Chodzi o stypendium. Jestem na 1 roku pedagogiki 2 semestr. W semestrze zimowym złożyłam wnioski o stypendium socjalne, na wyżywienie i specjalne wszystkie dostawałam... do lutego - i tak mnie ojebali na jedno stypendium! za marzec i kwiecien nie dostałam.. nikt nie powiedział że trzeba składać ponownie wnioski... na stronie jest tylko informacja: Termin wyjasnienia braków w dokumentach stypendialnych upływa dnia 31.05.2009 r. W semestrze zimowym było napisane do kiedy składać itp. Tutaj informacja wyskoczyła nagle. Panie z dziekanatu też za sympatyczne nie są. Nie wiem co mam przez to rozumieć odnośnie tych dokumentów.

Gość drfrrrfre
podbijam

Gość gossu
Na wszystkich uczelniach tak jest

Gość drfrrrfre
bodajże nie na wszystkich...

Gość drfrrrfre
;/

Termin wyjasnienia braków w dokumentach stypendialnych upływa dnia 31.05.2009 r. czyli braki dokumentow juz zlozonych, skoro nie zlozylas to raczej jzu nie dostaniesz

Gość pedagożka
Na Śląskim tak nie ma - u nas dostajemy stypendia socjalne, na wyżywienie i specjalne na cały rok akademicki - nie ma potrzeby ponownego skladania wniosków... chyba, że zmienia się wysokość dochodów w rodzinie studenta... tylko w marcu nie mamy stypendium ponieważ ustalany jest nowy budżet... w kwietniu dostajemy wyrównanie i stypendium kwietniowe...

Gość Do studenta pedagogiki
Lukasz, widze, ze trafiles na kafe:) Nie znamy sie osobiscie, ale czesto wchodze na Zaszafie zeby poczytac wiersze:) Mam wrazenie, ze czytalam Twoje utwory:) mysle, ze sie nie myle, prawda?

Gość pedagożka
w dodatku - można u nas składać wnioski o przyznanie stypendium do 10 dnia każdego miesiąca i od tegoż pobierać stypendium...