Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaosoba

wiecie co...

Polecane posty

Gość załamanaosoba

Przeglądam sobie Internet i nie wiem co o tym sądzić. Zostałam przez ostatnie 4 lata tak zaszczuta - do dnia dzisiejszego w sumie, że... nie wiem... tego się nie da pojąć. Może warto pisać do Strasburgów jakichś o tej sytuacji? To są w końcu 4 lata życia bo nie mam cioci w szkole czy coś tam jakaś zemsta. Ani nie mam przywrócenia - miałam to gdzieś bo to był nienormalny układ, nie obroniłam doktoratu, nie mam papierów zwróconych , rozwalone życie przez jakiegoś IDIOTĘ, któremu powinno się na łeb wylać jego własne GÓWNA. On jest zwykłym GÓWNEM ten facet i co GNOJU - mam ci jeszcze dupę wylizać? Ty stary chamie!!! Och Boże - co za zero :( I co tu teraz robić? Zero jak stąd do Chorzowa :( I wszyscy po stronie tego DNA. Taki parszywiec, szpieg. A wielbi zdrajcę zwykłego. Złodziej wielbi zdrajcę, ale że w tej Polsce nic nie ma prócz bezmyślnego łażenia do kościoła to wszystko przegrałam. I przekupiona sędzina jak znam życie. No w każdym razie nieźle skorumpowana. Może też bym taka była? I takie gnoje się tu mają dobrze. To Polska. Takie gnoje i jakieś Zydy wredne. Och okropność.

Gość załamanaosoba
Powiem wam, że wyrwanie się z tego układu, w którym jakiś IDIOTA!!! PSYCHOPATA!!! PSYCHOL!!! widzę to w tym necie po jego czynach zrobił mi z życia bagno to jest moje MĘCZEŃSTWO. Och Boże - co z tej Polski za szmata się zrobiła. Nie chcę o tym słyszeć więcej. A ci ludzie? Ale kto normalny ma tu normalną pracę. Tacy jak i on tu siedzą. Ale widzę wyraźnie, że miałam rację od początku do końca. Miałam się tak nie cieszyć, pakować i dawno na mieszkanie zarabiać. O Jezu - jaka ludzka szmata, odwłok jakiegoś gada a nie twarz. Kocia dupa dosłownie :(

Gość załamanaosoba
Polska to chyba jest już jedno wielkie ŚCIERWO nie. Takie rozkładające się, gnijące mięso. Nie wiem czyje. Na pewno nie farbowanych lisów. Jezu, ale ja byłam naiwna :( Ale koniec tego zera będzie marny :( MARNY!!! TY GNOJU!!!

Gość Mindy znajdż inne forum