Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domiisia

Sama nie wiem co zrobic

Polecane posty

Ty autorko ja mysle ze Ty po prostu w szoku dziewczyno jestes:-D zaliczyliscie wpadke ale nie ma co rozpaczac, jakbys byla jeszcze w Liceum czy na utrzymaniu rodzicow czy jakby nie daj Boze to byl jakis przypadkowy koles ale tak? chlopak 24 lata, no niby jak wspominalas nie planowal dzieci ale bedac tyle lat w zwiazku to naprawde nie tragedia. Przestan histeryzowac, wez prysznic, upiecz ciasto i wracaj do domu do chlopa bo on juz pewnie osiwial do tego czasu. :-P a czemu tak pisze? bo mi tez \'odwalilo\' na wiadomosc o wpadce, cokolwiek by moj facet nie zrobil to bylo zle, histeria placze itd. Hormony moja droga ot co:-D

Gość domiisia
Zatkało go na poczatku cisza w sluchym potulnym glosem naprawde??Odpowiedzialm ze padrawde i sie poplalakal tyle lat go znam i pierwszy raz sie poplakal powiedzial ze jest najszczesliwszy pod sloncem ze mi dziekuje, i zajmie sie nami mam sie o nic nie martwic ze to najlepszy prezent jaki dostal kiedykowiel ze juz po mnie jedzie i mnie zabiera nas do domu nami sie nacieszyc skoro bedzie tata

Gość powiedzieć mu
widzisz, że było warto - to cudownie! Życzę Waszej trójeczce dużo miłości i radości!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość powiedzieć mu
i staruszka się poryczała............

Gość karolajn 1987
to wspaniale , życze wam zdrówka i wspaniałego zdrowego babaska , trzymaj sie i super że mu powiedziałaś !!!!!!!!!! :)

Gość Faceton
A nie mówiłem. Szczęścia życzę dla świeżo upieczonych rodziców i zdrówka dla Ciebie i dla dzidziusia. Można powiedzieć zakończenie jak z bajki :):)

Gość Faceton
Nie ważne że przez telefon i tak kiedyś to będą najmilsze wspomnienia w ich życiu. Pewnie sie cieszysz domiisia co ? :>

Gość domiisia
Wiesz Faceton pierwszy szok chyba przeszedl ciesze sie nawet jestem szczesliwa ze bede miec dzidzie wkoncu po tylu latach to nic zlego wezmiemy slub i bedziemy rodzina, zazdroscilam kolezankom z brzuszkami jak sie mezowie zajmowali nimy a teraz i mnie to czeka Rafal sie cieszy i to jest najwazniejsze.A teraz dziekuje wszytskim za pomoc bo juz bylam pewna ze mu nie powiem wogole ale jest dobrze jeszcze raz dziekuje za siebie i moje dziecko ze ktos umial ustawic jago mamusie na wlasciwe tory.

Gość domiisia
tamta domiisia to podszyw ja jestem prawdziwa. wcale jeszxcze do niego nie dzwonilam, nie wiem co mam robic. chcialabym zeby bylo tak jak u mego podszywa

Gość powiedz mu
no nie! to która wersja jest prawdziwa?

Gość domiisia
Wrocilam do domu wczoraj w nocy razem z Rafałem on o wszsytkim wie cieszy sie ja nie moge dalej uwierzyc ze jestem w ciazy. Jurto idziemy do urzedu stanu cywilnego, to malenstwo przyniesie chyba wiecej dobrego niz zlego a moj facet zmienil sie nie do poznania.Dziekuje jeszcze raz za rady autorka:**