Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promyczek sloncaa za chmurki

Faceci rozwiejcie nasze watpliwosci

Polecane posty

Gość promyczek sloncaa za chmurki

Jaki typ dziewczyn/kobiet preferujecie bardziej, cichych szarych myszek, sympatycznych, ale raczej niesmialych czy takich ktore nie wstydza sie otworzyc buzi, walczyc o swoje, troszke agresywnych itd. Ciekawi mnie to

Gość kfhyj
Fajna dziewczyna ta moja dziewczyna, co fajek nie pali nie pije wina. Fajna dziewczyna ta moja dziewczyna dobrze żem z nią zaczynał. Fajna dziewczyna ta moja dziewczyna, co fajek nie pali nie pije wina. Fajna dziewczyna ta moja dziewczyna dobrze żem z nią zaczynał.

Gość bez owijania
tak, wszyscy lubia ten sam typ i rodzaj, wszyscy sa tacy sami :o

he he a może dorzucisz parę opcji bo na razie to nawet koloru karoserii nie można wybrać :D

Gość takCzyNie
każda potwora znajdzie swego adoratora

Gość kobietawpsołczesnaujk
szara myszka , to taka ktora nie potrafi sama się dorobić,typowa niezaradna baba,łażąca przez cały dzienw fartuchu!

Gość rafraf
Te agresywne sa najleosze ;) bo widać z nimi przyszłość bo z szarą myszką fajnie ale długo to nie dałbym rady a jak dziewczyn ajest wariatka to dobrze:)

No dobra to zapytam w celu statystycznym. Ile jest tutaj kobiet pasujących w 100% do tego opisu?? "szara myszka , to taka ktora nie potrafi sama się dorobić,typowa niezaradna baba,łażąca przez cały dzienw fartuchu!"