Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2222222222

czy zachowuje sie jak tania prostytutka????

Polecane posty

Gość kasia2222222222

a wiec spalam z tyloma kolesiami ze nie moglabym ich zliczyc (kolo 20) ale tych co tylko mnie tam dotykali czy lizali bylo pewnie z dwa jak nie trzy razy wiecej ciagle uprawiam seks, praktycznie co tydzien a nie mam i nigdy nie mialam chlopaka na stale uprawialam seks z dziewczynami ciagle chce sie kochac nawet jak na seks nie mam ochoty ostatnio kochalam sie z chlopakiem na trawie ktory potraktowal mnie jak dziwke, bil mnie wyruchal w tylek i cipe, spuscil sie do buzi a mnie sie podobalo ogolnie lubie byc bita wyzywana traktowana jak szmata czesto uprawiam seks, ciagle z innym mam kolegow do ktorych moge zadzwonic zeby sie pokochac bardzo sie podniecam jak robie loda a chlopak mnie szarpie za wlosy i rozkazuje patrzec mu w oczy wydaje mi sie ze nie ma rzeczy do ktorej nie mozna by mnie bylo namowic jakos jestem taka bezzasadowa. a wbrew pozora nie ubieram sie wyzywajaco i podobno wygladam strasznie niewinnie wszyscy mysla ze jestem grzeczniutka dziewica. czy jestem bardzo zepsuta? czy zachowujecie sie podobnie dziewczyny?

Gość madzialenkaaa
Jak dla mnie to jestes uzależniona od seksu. I jeżeli to Ty dzwonisz to nie jestes dziwką:P

Gość przyyyyszła
A jakie było Twoje dzieciństwo?

Gość kasia2222222222
bylam molestowana przez sasiada, wysmiewana przez rodzicow... wlasnie myslalam ze moze to przez to :(?

Gość Faceton
Gdzieś czytałem że kobieta która bez przerwy zmienia facetów nie może być szczęśliwa bo naturą kobiety jest stworzenie domu i rodziny i wychowywanie dzieci a nie ciągłe uprawianie seksu... Za to co robisz na pewno cie nie potępiam raczej współczuję.

Gość kasia2222222222
NIE jestem szczesliwa ale nie umiem znalezc sobie nikogo na stale gdyz w kazdym facecie widze mojego ojca ktory zostawil moja matke, bil mnie i ja pil itd. seks to jedyne co moge chciec od mezczyzny..

Gość kasia2222222222
to o tej spermie to podszyw

Gość też tak miałam jak ty
z tą tylko różnicą, że ja w seksie miałam jakieś zasady. Wiesz wszystko z czasem przechodzi. Może po prostu musisz sie wyszaleć. Mi przeszło jakoś i teraz nie ciągnie mnie w ogóle do tego bo mam męża. Nadal uwielbiam seks ale tylko z nim:)

Gość kasia2222222222
jak mam sie z tego wyleczyc kiedy seks to caly moj swiat nie mam innych perespektyw na zycie

domyślam się, że jesteś jeszcze młoda. Wiesz ja też myślałam, że coś może ze mną nie tak ale zbagatelizowałam to i doszłam do wniosku że po prostu chce sie bawić. Mi było z tym dobrze a jak jest tobie? Bo jeśli bardzo źle sie z tym czujesz to powinnas zasięgnąć pomocy psychologa.

Gość kasia2222222222
napisalam juz ze bylam molestowana... nie mam jak sie leczyc (nie bede pisala dlaczego ale jest to nie mozliwe)

Gość kasia2222222222
i nie jest mi z tym dobrze, ale bez tego chyba gorzej. wtedy chociaz przez chwile czuje sie potrzeba

ale bardzo źle się z tym czujesz? Czy jednak lubisz to i daje ci to satysfakcje i radość? Bo może tak naprawdę nic ci nie jest.

Mnie tesh w dziecinstwie tate i wujeke molestowali. Ale to akruat tesh mi sie podobalo. Traktowalam to jak niezła zabawe.

to zasuwaj do psychologa. I nie pisz, że nie masz możliwości bo nawet jjak mieszkasz w małym mieście to możesz pojechać do większego gdzie nikt cie nie zna. Potrzebujesz pomocy a tu nikt ci niestety nie pomoze

podszywaczom dziękuje

Nie jak tania dziwka, tylko darmowa. One przynajmniej biora za szmacenie pieniadze, ty nie.

Gość kasia2222222222
nie mam mozliwosci z innych wzgledow, mieszkam w usa znam jezyk srednio napewno nie na tyle zeby prowadzic dyskusje z pania doktor, nie mam pieniedzy na prywatne wizyty a panstwowe i tak sa w godzinach pracy w ktorych mnie nie ma w domu. jest to niewykonalne po prostu.

Gość przyyyyszła
No to masz cholerny problem :( Pomoże Ci tylko leczenie, albo spotkanie odpowiedniego mężczyzny.

Gość gwarek najlepszy
AUX

Gość niealezskadnie

Gość kutasinski
Mnie tez sie chce ruchac nawet niewiem jak to sie pisze , zaraz zrobie jakis jebany temacik hehe temat !! Jak to jest kasia kablociag to ja mam dla niej jebo drąg !! Ale podpierdala hehe ale jajca .

Gość niealezskadnie
aaaaaaaaaaa

Gość gośćpiptrek
Facetów to Jarka