Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmm11

odpowiedzcie na to nurtujące mnie pytanie, proszę..

Polecane posty

poznaje sie dziewcyzna i chlopak przez internet, spodobali sie sobie, gadaja duzo na gg, potem dochodzi do spotkania..i bum... on lapie ja za reke, zaczynaja sie spotykac codziennie, caluja sie , przytuają... ale chlopak mowi az za czesto "bardzo Cie lubie".. pomimo tego, ze czasem ktores zostaje na noc, nie uprawaiaja seksu, tylko spią przytuleni,... a chlopak pyta sie jej czy chce byc jego.. wiec sa w zwiazku... trwa to ponad miesiac... to spotykanie sie... on znow ciagle czesto powtarza , za czesto :"bardzo Cie lubie"... czy to oznacza, ze on jej nie pokocha? i ze traktuje jak kolezanke? bo przeciez kolezance mozna powiedziec, ze sie ja bardzo lubi.... ale czy ciagle powtarzanie swej dziewczynie, przytulanie jej i mowienie jednoiczesnie "baaardzo cieeee lubie".. czy to nie przegiecie?

Gość aniaaaaaaaa
Nie ;) Jest dojrzały i czeka, aż w pełni szczerze bedzie wiedział, że KOCHA :) pozdrawiam

Gość iolopiopio
nie chce mi się tego czytać

ale nie chodzi o to, by mowil jej od razu, ze ja kocha, ale za czesto mowi ze lubi.... tak jak by dal do zrozumienia, ze nie traktuje tego powaznie...

Wolałabyś po 2 spotkaniu usłyszeć 'kocham'? W końcu powie 'za bardzo lubię'... Jest normalny, nie obiecuje gruszek na wierzbie. ;p Ma chłop plusa u mnie.

tak, nie boiecuje gruszek na wierzbie... ale pyta sie dziewcyzny, czy chcialaby go kiedys pokochac i czy chcialaby kiedys byc jego zoną...moze w zartach no ale zawsze cos w tym prawdy jest... albo przedstawia ja znajomym jako swoja przyszla zonkę.. caluje ja, przytula, dotyka, śpi...(nie uprawiaja seksu) , mowi, ze zrobi wszystko by mu ufała.. i ze pokaze jej ten lepszy swiat... ale nie, nie obiecuje niczego:)