Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokuleczka

zakochałam się w kimś kto traktuje mnie jak fuckin-frienda!

Polecane posty

Gość do rokuleczki
a ile on ma lat?

Gość rokuleczka
30, a ja 28 heh jesteśmy dorośli

Gość rabertynka
tez tak kiedys mialam, wspolczuje, nic z tego nie wyszlo.

Gość shgfhrsfg
Rokuleczka, ja mam dokladnie aki sam prolem....chyba musz znim skonczyc, bo mnie to wykancza

Gość rokuleczka
shgfhrsfg a długo juz jestescie w tym układzie??? ja tez jestem wykonczona....

Gość A JA ZAWSZE ZACZYNAM OD ŁÓŻKA
Nie wyobrażam sobie, aby budować cokolwiek nie przekonując się na początku jak jest w łóżku. Na początku to znaczy na ogół trzecia randka. Dziewczynom wydaje się, że jak się później oddadzą to facet bardziej je pokocha. Trochę to mylenie uczucia z niezaspokojeniem. Faktycznie, jak się faceta odrzuci, wygłodzi to facet - jeżeli mu zależy - chodzi po ścianach. Tylko wierzcie mi, nie ma to nic wspólnego z późniejszym uczuciem. Cierpliwy facet poczeka, zaspokoi się i jak będzie do kitu pójdzie sobie dalej. Tymczasem biedna dziewczyna straci czas i narobi sobie próżnych nadziei. Spotkałem ostatnio dziewczynę, której dotyk i zapach przyprawia mnie o zawrót głowy. Nie zwróciłem na nią początkowo uwagi, dopiero na jakiejś imprezie zacząłem z nią tańczyć i nasze ciała się od razu porozumiały. Od razy wydała mi się piękniejsza, ciekawsza i bardziej godna zainteresowania. Dopiero zaczynamy się kochać. Odkrywamy siebie, swoje ciała, cieszymy się wiosną i tym co się dzieje. Gdybyśmy ze sobą nie sypiali to wszystko byłoby mdłe i nijakie. A tak emocje aż buzują.Nie mogę się doczekać spotkania. Każda literka w smsie od niej skrzy się jak iskierka a sam jej głos przez telefon powoduje, że mam ochotę wszystko rzucić i jechać do niej w środku nocy. Niedługo się znamy więc na każdym spotkaniu oboje jesteśmy lekko onieśmieleni. Musimy trochę porozmawiać, napić się wina, przełamać lody a to co się dzieje potem... :) ... ach...

Gość A mi by się taka zabawa
up