Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gini pas pit

wiecie co dzis jadlam? MOJ PLAN DNIA wczoraj i dzis .tak wyglondam ZDJECIE

Polecane posty

Gość gini pas pit

nic dziwnego ze tak wyglondam http://www.toofattomove.co.uk/images/fat%20girl.bmp dobra 1wstalam zjadlam sniadanie, i oglondalam pascala na dvd jak robi krem biule, bylo to shabowy ziemniaki paruwki ciastko czekoladowe nalesniki z sosem bolonez razem pomieszane 2zjadlam tort ze wczoraj bo byly urodziny mojei 9 letniej corki(niepogniewa sie) 3.poszlam do pracy (jestem szefem kuchni) 4 na przerwie przkonsilam se spagetti a potem pomadki 5wracalam do domu weszlam do sklepu z cukierkami kupilam 3 kilo zelkow,4 k krowek i 2 kilo gumisiow poszlam potem do sklepu kupic cos na obiad i poszlam do restauraci 'pyszna rozkosz' zjadlam ciasteczka popijaiac kawom z 9 lyzkami cukru. 5 poszlam do kolezanki 'obsesi' fajne imie obsesia... pogadalismy se zjadlam u niej szarlotke z bita smietana i popilam spritem 6 poszlam do domu zrobic obiad i zarazem przekasilam zelki i kruwki (gumisie byly dla corki ale pare zjadlam) i oglondalam pascala na dvd jak robi krem biule na obiad zrobilam jazyny z zupa pomidorowa ale ja jadlam ten sam tort co byl na sniadaniu polozylam na niego krowki i zelki. 7 poszlam oglondac paskala na dvd jak robi krem biule asz slinka ciekla wiec poszam do loduwki po kielbase i gumisie 8 corka zrobila mi awanture ze zjadlam jei gumisie wiec polozylam ja spac napilam sie 2 litry kokakoli keidy oglondalam 1 raz przeminelo z wiatrem na tv7 szybkosie znudzilo wiec oglondalam na dvd pascala jak robi krem biule i jadlam ciastka ktore przpijalam pepsi 9 zadzwonilam do mamy i oklamalam ja ze zwihnelam noge a maz wyjechal w biznesie i zeby kupila mi tort czekoladowy zelki i snikersa 10 mama przyszla zrobila kolacje dla dzieci (dla meza tesz ale niewiedzala ze tu jest) na kolacje zrobila zupki hinske bo niuemi gotowac i poszla do domu zawolalam meza i corke i jedlismy hinskie zupki oprocz mnie ja jadlam tort i zelki 11 corka oglondala wiecozrynke a ja na kompie suzkalam przepis na tort truskawkowy z bita smietana i zarazem jadlam 3 grzeski 12 maz polozyl corke spac a ja tez poszlam spac o 1 w nocy zglodnialam wiec poszlam do loduwy po resztki tortu czeko popijalam go cola oglondalam na dvd paskala jak robi krem biule 13 poszlam spac wstalam znowu o 6 i poszlam po krowki do spozywczego otwarty 24 godziny na dobe kupilam se kruwki i 6 snikersy i znowu cole i sprajta poszlam do domu i oglondalam na dvd pascala jak robi krem biule 14 poszlam spac odlozylam polowe ostatniego snikersa obudzilam sie o 7 dokonczylam snikersa i oglondalam pascala na dvd jak robi krem biule 15 mam dzis wolne wiec poszlam se po szalotke wrocilam oglondalam se pascala na dvd jak robi krem biule 16 poszlam z 2 corka co ma 5 latka do parku z laptopem i nagralam se pascala jak robi krem biule wiec oglondalam go z corca i obie jedlismy zelki 16 niebylo dzis obiadu snaidania i kolacje bo to bylo swieto rodzine tradycyjne ze niejemy obiadu kolaci i sniadanie wec poszlam do ciastkarni po zelki wrocilam do domu oglondalam pascala jak robi krem biule 17 o 8 polozylam sie spac dalam se tabletki nasene i zalozylam smoczek posypany bita smietana cola i kawalkami czekolady 18 obudzilam sie treaz weszlam na kafe i wlasnie tu jestem ale to juz wrzystko bo musze zrobic kolacje mam nadizeje ze zdloalisice to przczytac bo mam zagrube palce zeby dobrze pisac sorki... a tak wyglonda moja naj przyjaciolka 'obsesia' http://3.bp.blogspot.com/_vAiJClSVmms/SX0WQYbiEjI/AAAAAAAABTI/miwTAY3m0E4/s1600-h/DSC00155.jpg och zazdroszcze jei

Gość Przerznąłbym ciebie
w kakao, a twoja koleżanka mogłaby się patrzeć- tzw dieta analna :classic_cool:

Gość ty muisz sie leczyc
nikt o zdrowych zmyslach tyle nie zje a majtki super:D

Gość tuty tut
wowow wiwa

Gość WEZ SIE LEPIEJ ZA ORTOGRAFIĘ

Gość kochamycie jackson
ale jestes poje...chana xd SMOCZEK xd a i masz cos z glowa oglondasz tego pascala jak robi krem biule copochwile moze zrob se ten krem i bedzie z glowy gosh

Gość gini pas pit
sry za pismo ale za grube rece i sa zmeczone by naciskac na te plotajace sie literki :(

Gość pitter pan
gosh xde Xdot HAHAHAHAHAH HHEHEHEH JAKAS JESTES CRAZY LOL

Gość kolo sklepu janosika
wypas mala ale czeka cie dita tun tun tun tun tun