Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggatek

Chcę otworzyc bufet gastronomiczny w firmach?

Polecane posty

Gość aggatek

Czy opłacało by sie to??? taki mały rzytulny bufet, z delikatnymi obiadami kawką, herbatą, i czymś słodkim do przekąszenia. Odpowiedzcie czy wy jako pracownic korzystali byście z takiego bufetu???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość StiVeQ
Pracuje w jednej firmie od 8 lat, nigdy niebyło czegoś takiego jak sklepik, butik etc... w zeszłym roku firma w końcu pomyślała i wynajęli część stołówki, powstał taki właśnie bufet pracowniczy. Powiem szczerze że ceny bardzo przystępne (obiad już od 6 zł) Kiedy by sie niezaszło w godzinach pracy zawsze jest ok 10-15 osób. Wszystko zalezy w jakim zakładzie pracy etc.. w Moim przypadku przerwy są o różnych porach bo jak ktoś ma ochote to idzie i je, natomiast jeżeli pracodawca wyznaczył konkretne godziny przerwy to ludzi będzie w jednym momencie sporo natomiast póxniej może ich niebyć wcale.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nassie pytasz czy chcesz
ludzie nauczcie sie stosowac znaki interpunkcyjne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aggatek
wiem, że można na tym zarobić, ale obawiam się, że już jakaś inna firma cateringowa mnie ubiegła, oraz, że może prezesi firm nie będą chcieli się zgodzic na jedzenie w pracy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×