Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna brzydalka

Mam problem jestem nieatrakcyjna i czuje się z tym źle

Polecane posty

Gość a ten temat po co zakładasz
ja tez brzydka jestem ale nie zatruwam ludziom glowy z tego powodu bo i po co??

Gość rozdziawa
ja tez jestem niezbyt atrakcyjna i czuje sie z tym zle:) no ale co zrobic, trzeba zyc dalej

Bez sensu tak żyć. I tak nikt mnie nie lubi z powodu mojego wyglądu bo jestem niewyjściowa.

Gość rozdziawa
ja mam grono dobrych znajomych z ktorymi, swietnie sie czuje i ufam, oni nie zwracaja uwagi jak wygladam, a inne zycie towarzyskie typu, imprezy, dyskoteki czy cos tam to nie dla mnie jeszcze w makijazu jest w miare dobrze, ale bez to tylko w domu sie pokazuje

Gość czego nie lubią kobiety
Tu mogę odpowiedzieć na pytanie więc jak ono brzmi ?

Gość cha
nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba. jeśli pozwolisz: na początek proponuję zmienić nastawienie. dalej samo pójdzie.

Gość
nie tylko Ty jesteś brzydka ale po co się dołować? są gorsze defekty :p a na czym polega Twoja brzydota?

Dlaczego uwazacie sie za brzydkie? Zawsze mozna polepszyc wyglad fajna fryzura, ubraniami i przede wszystkim usmiechem.

Gość rozdziawa
wlasnie, ja juz przestalam sie zamartwiac swoim wygladem, wystarczy spojrzec na ulice, ludzie sa tak roznorodni....zycie nie polega na przegladaniu sie w lusterku, sa inne problemy....... a swiat bylby nudny, gdyby wszyscy byli piekni, trzeba siebie zaakceptowac, wiem ze to trudne, bardzo trudne

Gość cha
ale możliwe. i przynosi niesamowite efekty.

"Złot_y na kafe są same laski!!!!!!!!!!!!!!!" jakoś wyrywanie na kompetentny ci nie wychodzi :D jak gdzieś tu widziałem to jedyne co dostałeś to zdjęcie prawiczka i kropki ciekawe czy jest tu jeszcze jakaś dziewczyna która go nei widziała

Gość rozdziawa
Złoty, dziękuję :/ jest przypadkowy

Gość
Uważam się za brzydką z kilku powodów: 1. Nie wzbudzam zainteresowania u znacznej większości mężczyzn. 2. Nie podobam się sama sobie. 3. Ktoś mi powiedział niedawno, że jestem brzydka. Fryzura? Ładnemu ładnie w każdej fryzurze, brzydkiego fryzura nie uczyni pięknym. Taka prawda.

Gość rozdziawa
ciekawie brzydka?? zabrzmialo to jakbys mowila o jakichs wybrykach natury

Brzydki Niski Beznadziejny "Złot_y na kafe są same laski!!!!!!!!!!!!!!!" jakoś wyrywanie na kompetentny ci nie wychodzi jak gdzieś tu widziałem to jedyne co dostałeś to zdjęcie prawiczka i kropki ciekawe czy jest tu jeszcze jakaś dziewczyna która go nei widziała tak jestem brzydki i beznadziejny :o :o 😭 zdana mnie nie kocha :o :o 😭 będę wiecznie sam :o :o 😭

Gość czego nie lubią kobiety
odp na pytanie: Jeśli dla Ciebie wszyscy są szorstcy to zpewne coś jeczcze robisz za wygląd się po nosie nie dostaje.

Gość zima dobra rada
beznadziejny, nie oglądaj ycd, bo postanowisz skoczyć:P ja jak na nich patrze, to zaluje, ze nie urodzilam sie troche pozniej, teraz jest tyle mozliwosci dla takich nastolatków...

Gość cha
tylko się nie przewróć " nie zgadzam się z rozdziawia, lepiej być ładnie nudną niż ciekawie brzydką " gratuluję priorytetów...:/

Neurosa - na pewno nie jest tak zle. A kilka poprawek w wygladzie i przede wszystkim usmiech naprawde potrafia zdzialac cuda. A tak na marginesie to ktos musial byc niezle walniety, zeby komus powiedziec, ze jest brzydki :O

Gość neurosia nie przejmuj sie
ja wiem, ze z Ciebie fajna dziewczyna:) :classic_cool::D