Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna_kawa

Szanse na ciążę?

Polecane posty

Drogie kobiety, od kilku dni zachodzę w głowę, jakie są szanse na to, że jestem w ciąży. Może wasza wiedza pomoże mi rozwiać wszelkie wątpliwości. Kochałam się z moim mężczyzną zaraz po okresie, czyli w moje dni płodne. Co prawda kochaliśmy się bez zabezpieczenia, ale był to seks przerywany, gdzie do wytrysku było jeszcze daleko. Wyszedł skończyć do łazienki, ale chwilę po jego powrocie kochaliśmy się jeszcze raz. Jakie są szanse na to, że plemniki zostały na członku i podczas drugiego stosunku mogły się przedostać do moich dróg rodnych? Zaznaczam, że to były dni płodne, a więc śluz im sprzyjał, zwłaszcza, że kilka dni później była owulacja, czyli teoretycznie mogły przeżyć. Zdarzenie miało miejsce 21kwietnia, kilka dni później zaczęło boleć mnie podbrzusze i piersi, no i temperatura utrzymuje się na poziomie 37st., PMS to być nie może, bo okres wg. cyklu wypada dopiero na 10maja. Jakie są szanse na to, że jestem w ciąży? Kiedy najwcześniej mogę zrobić test, i jaki test, żeby wynik był wiarygodny? Pozdrawiam! :)

jeżeli podczas drugiego stosunku również nie było wytrysku, to szanse są małe. Test dwa tygodnie po stosunku

Gość asdfghjklwa
Kobieto to zaszalałaś :D Płodne dni, sprzyjający śluz i pojedyncze plemniki na członku po wytrysku oraz ból piersi, brzucha, podniesiona temp = prawdopodobna CIĄŻA :D:D 2 tygodnie i testuj

Człowiek zawsze myśli po fakcie. ;| Zrobiłabym ten cholerny test, ale wiem, że teraz nie ma to większego sensu, bo minął zaledwie tydzień.

poczekaj spokojnie i zrób:) ja bym się na Twoim miejscu raczej nie martwiła:) a jak już zrobisz to napisz tu jaki wynik!:)

Napiszę na pewno! Tylko obawiam się, że to czekanie mnie zabije, tym bardziej, że z tego co wyczytałam w internecie test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki...

tak, bo największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest właśnie koło dwóch tygodni przed miesiączką;) jak zrobisz 2 tygodnie po to będziesz miała wiarygodny wynik

Gość Liliannaa
Ciezko stwierdzic. musisz uzbroic sie w cierpliwosc i zrobic test, wtedy bedziesz pewna, aczkolwiek objawy ciazowe raczej.

Gość Liliannaa
Up up. Kobiety!