Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takze takze

o Boze, zobaczcie

Polecane posty

Gość takze takze
ludzie, naprawdę zaczęłam się bać, Boże :( to są już oficjalne komunikaty WHO, a nie sianie paniki :( cała ludzkość zagrożona :(

Gość podszyw21
WIECIE,,, JESTEM PEWNA ŻE JAK BĘDZIE PANEMIA TO JA NA 100% ZNAJDĘ SIĘ W 1 PIĘĆDZIESIĄTCE CHORYCH BO PRACUJĘ NA LOTNISKU

Z tego wynika,że to, nie są żarty.:( Chyba też odwiedzę aptekę. Ciekawe,czy zwierzaczki,np.koty i psy też mogą się zarazić i umrzeć? Jutro zadzwonię do weta,z tym pytaniem.

Gość takze takze
Boze, szefowa WHO mówi, że pandemia jest nieuchronna... :( to może głupie, ale ja naprawdę jestem realistką, a teraz... popadam w panikę...

Gość
OMG :( ja za to pracuję w hotelu, przewija się tych obcokrajowców :o chyba zacznę się "dezynfekować" odśrodkowo :p

Gość takze takze
w dwa dni liczba wzrosła o 1000 osób, to pomyślcie, co będzie za tydzień, miesiąc... :(

jesteście tepakami żeby wierzyć w takie zabobony :o :D :D :D ale to wynik ze ludzie karmią zwierzęta gównem gmo lub innymi cudami :o :D trzeba płacić za głupotę ludzka ofiarami w ludziach :o :D :D

Gość takze takze
jakie zabobony? gdzie Ty tu to widzisz? przecież to są same dane posane przez WHO

Gość takze takze
wiem, mam włączony... :(

Gość podszyw21
JEST NA TO JAKAŚ SZCZEPIONKA??/// JAK SIĘ NAZYWAJĄ TAKIE LEKI????

Gość yuri
masakra, ja latam prawie co tydzień :/ jutro przesiadka na wielkim międzynarodowym lotnisku bo wracam wiec mam zwiększone szanse :/

Gość takze takze
coś podobno w aptekach jest... ale w wiadomościach mówili, że szczepionka będzie dopiero za 3 miesiące! :(

można w aptece kupic coś przeciw tej grypie? a w ogóle, to z jakiej paki tych wczasowiczów z Meksyku wpuszczają między ludzi? :O jakby teraz nikt do nas nie przyjeżdżał z zagrożonych 'podejrzanych' terenów, to nie byłoby strachu bo przecież z wiatrem ten wirus by nie przyleciał

Gość puder wam zaszkodził
- ptasia grypa- 250 osób zmarło w czasie od początku "paniki" aż do teraz - "świńska" grypa- 100 osób zmarło (potwierdzone przypadki) - zapalanie płuc- ok 10 000 osób umiera rocznie w Polsce., co daje ok 800 osób miesięcznie- i nikt paniki nie sieje.

Gość podszyw21
FAKTYCZNIE WŁAŚNIE WŁĄCZYŁAM TVN24 MASAKRA. WSZYSCY UMRZEMY????

Gość takze takze
no własnie, nie rozumiem czemu nie zamknęli lotnisk przecież to jest szczyt głupoty

Gość ksionc probożdż
Trzeba codzień rano i wieczorem odmawiać 10 Zdrowasiek i 2 Ojcze Nasz. Gwarantuję wiernym, że po tym lubieżnym akcie NIKOMU NIC SIĘ NIE STANIE a więc... do dzieła, dzieci drogie!

za 3 miesiące....? wow... normalnie przepowiednia Nostradamusa się sprawdza czy kogoś tam... gdzies pisało o jakimś zarazku, co zmiecie mnóstwo ludu... chociaż... w Afryce przecież też ciągle ludzie umierają... na jakieś malarie i inne...

Gość takze takze
o zarazku? takiej przepowiedni nie słyszałam :)

heheheh mnie to pierdoli to samo było z choroba szalonych krów :o :D :D jeśli człowiek będzie zmieniał matkę naturę to będą takie efekty a nie inne :o :D :D ludzie w stanch jedza GMO i wygladaja jak mutanty :o :D

Gość Primerose
Jak sie nie myle to podczas II Wojny Światowej własnie najwięcej osób zgineło z powodu grypy.

Gość chyba myslisz z I wojna
swiatowa i hiszpanką

Gość takze takze
oglądajcie TVN24

Gość podszyw21
TVN24 SŁUCHAJCIE

Gość ksiondz probożdż
acha i zpaomnialem dodac trzeba regularnie chodzić do spowiedzi, i dawać na tacę 21,37 procent swoich zarobków.

może oprzytomnieją i zamkną lotniska? Ci co mają wrócic do domów niech przejdą badania i wracają albo niech siedzą przez jakis czas gdzie są... i rzeczywiście niech zablokują międzynarodowe migracje na jakiś czas... zanim nie wymyślą szczepionki albo zanim to się nie ustabilizuje... no przynajmniej niech zachowają jakieś środki odpowiednie jak tych ludzi pakuja w samoloty... a nie... przylatuje, przyjeżdża ktoś nie wiadomo skąd i rozsiewa