Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażam sam siebie

jestem pierdolnięty

Polecane posty

Gość przerażam sam siebie

Jestem przerażony swoją osobą. Jestem podłym dwulicowym sk**wielem. Wykorzystuję ludzi do własnych celów, kłamię na każdym kroku jak mi wygodnie, mam w dupie innych ludzi, mam w dupie swoich rodziców, mam w dupie swoich znajomych, mam w dupie ludzi którzy myślą że jesteśmy przyjaciółmi. Inni ludzie są mi potrzebni tylko do realizacji moich własnych celów i planów. Przed niby kumplami, niby bo tak naprawdę to mam ich gdzieś, zgrywam cwaniaka, a tak naprawdę to jakby co się konkretnego działo to pierwszy bym spie**olił, albo bym ich wsypał żeby uniknąć konsekwencji. W czasach szkoły średniej razem z kuplami śmialiśmy się z takiego jednego chłopaka z klasy , dokuczaliśmy mu. Do tego jestem uzależniony od onanizmu, nie potrafię żyć nie onanizując się, i żeby było śmieszniej i bardziej żałośnie to w wieku 26 lat jestem prawiczkiem o czym nikt poza mną nie wie. Lubię zadawać innym ludziom jak i zwierzętom ból psychiczny jak i fizyczny, sprawia mi to przyjemność. Nie potrafię rozmawiać z kobietami , spowodowane jest to tym że traktuję je jako przedmioty. Kobieta dla mnie nie jest człowiekiem tylko przedmiotem, w najlepszym wypadku zwierzęciem. Mam już dość swojego życia, chciałbym z tym skończyć. Ale w swej żałosności jestem na tyle żałosny że nawet zabić się nie potrafię bo brak mi odwagi. I tak sobie wegetuję. A gdzieś pod tą skorupą siedzi we mnie drugi ja, zupełnie inny niż ten zewnętrzny ja. W środku mnie siedzi wrażliwy i uczuciowy człowiek który z każdym dniem cierpi coraz bardziej z powodu zła wyrządzanego przez tą otaczającą go skorupę, niestety jest zbyt słaby by przebić się przez nią.

Gość sexi sexi sexi ja
:*

Gość AniaZ 79
wiec chyba aż tak pierdolnięty nie jesteś żę zdajesz sobie z tego sprawe :P

Gość jestem pier
przerażam sam siebie - chopie czym ty sie łamiesz, prosty przykład Jesus , co z nim zrobili ? tu nie trza książek, wystarczy wiara :D

Gość hymjsjm
jeżeli katujesz zwierzęta dla własnej przyjemności to mnie cała reszta twoich wypocin nie interesuje, skończ ze sobą lepiej będzie nam bez ciebie, lepiej będzie tym wszystkim którzy cię znają i uważają za przyjaciela jak i tym którzy dopiero mają cię poznać, odejdź od nas