Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frergferger

wspołlokatorka - złodziejka?

Polecane posty

Gość frergferger

Oglądałam dzis szkatułkę mojej wspołlokatorki i znalazłam w środku dwie pary moich kolczyków. Yyyyy ... Co mam zrobić? Udawać że nic się nie stało? Zapytać się jej co one tam robiły? Zabrać je? Zostawić? A moze udawać, że szukam zguby i zapytać czy ich nie widziała? O rety :/

Gość uadawaj ze szukasz
zale nawet jak pozyczyla bez twojej wiedzy to msui byc jebnieta

Gość frergferger
Nie uważam ze zrobiłam coś złego, każdy człowiek jest ciekawski. Szkatułka leżała na biurku a ja po prostu ją obejrzałam bo była piękna. No i zajrzałam do środka.

Gość frergferger
Oj grzebię, grzebię... tak tylko zajrzałam czy ma coś fajnego :O

Gość frergferger
frergferger Oj grzebię, grzebię... tak tylko zajrzałam czy ma coś fajnego To nie ja pisałam :) Jakiś nic nie znaczący podszyw

Gość frergferger
Nie miałabym nic przeciwko gdyby pozyczyła i odłożyła na miejsce, ale ona je chciała przywłaszczyć. No wkurwiłam się. nikomu już nie można ufać :/

Gość frergferger
Jesteśmy koleżankami. A ty widzisz różnicę między oglądać a kraść?

Gość frergferger
Jak ja pożyczyłam sobie jej majteczki to jeszcze tego samego dnia odłożyłam do jej szafki tak żeby się nie zorientowała. Szkoda że nie widzieliście jej miny jak je któregoś ranka wyjęła i oglądała imponującą łyżwę :)

Gość ja przy tym
łyżwe?

Gość frergferger
Jeny, podszywacz wykazał się większą kreatywnością. kongratulejszyn :P

Gość frergferger
ale jestem dupa! Wchodzę dzis do pokoju, a moja wspołspaczka w moich kolczykach, po minucie rozmowy wyszła do wc i je zdjęła. A ja głupia udałam, ze tego nie widzę.... :/ Jakos nie umiem się odezwać. :/ Co zrobic?

Gość wituś-sprytuś
nie ten złodziej co kradnie lecz ten co worek trzyma

Gość złodziejkaaaaaaaaaaaaa
złodziej nie trzyma kradzionych rzeczy na wierzchu.... Być może nie dogadałyście się... Ze współlokatorką też trzeba się dogadać... Jeżeli nie zyczysz sobie pozyczania Twoich rzeczy powiedz jej o tym, ale pamiętaj, Ty też nie pozyczaj od niej niczego... Ale od nazwania jej złodziejką byłabym daleka...

Gość frergferger
Pozyczyła i nie oddawała przez 2 tygodnie? Wyszłam stamtąd do mojego chłopaka. Nic jej nie powiedziałam.. ale napisałam pozniej smsa, zeby odłozyła na miejsce obie pary kolczyków. A ona odpisała, ze przeprasza, ze odłozy ale te drugie to nie są moje tylko jej, bo kupila od kolezanki. I że da mi je w prezencie. Ręce opadają. Da mi MOJE kolczyki w prezencie. :/

Gość dzieci dziebb
tylko nie piszczie ze jest taka jak ona.jest duza roznica pomiedzy ogladaniem cudzych rzeczy a kradzieza(wcale nie pochwalam grezbania ale to sie b.czesto zadaza jak sie mieszka z kims w pokoju) sprawdz czy cos jeszcze ci nie zginelo.ja na twoim miejcu przeszukalbymjej rzeczy