Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie chłopak

Strasbourg. Siedzę tutaj i oglądam miasto oraz...

Polecane posty

Gość Taki sobie chłopak

Zaprezentowany artykuł to kpina. Z Polaków, z Polski, z Ojczyzny - jeśli autorka wie, co to takiego. Mało tego, że w prześmiewczy, szyderczy, egosityczny i wręcz bluźnierczy sposób naśmiewa się z rodaków, to jeszcze taką opinię wyrabia wśród internautów - polskich i zagranicznych. Wstyd! Zdarza się, że ktoś się nie potrafi zachować, że nagina przepisy, że nie chce płacić mandatu - to normalne. Trzeba wytłumaczyć. Ktoś zniszczył dom? Proszę zwrócić pieniądze. Nie?! Zatem żegnam. I po sprawie. Siedzę we Francji, obecnie szukam pracy w Strasburgu. Jest ciężko, bo tacy jak wy - prześmiewcy i egoiści piszą o tym, co czasem należy ukryć, albo rozprawić się osobiście. Głupia autorko, nie czytałaś podręczników zarządzania? Specjalistko od 7 boleści... wady pracowników wytyka się na uboczu, a nie publicznie lub w Internecie. Zły to ptak, co własne gniazdo kala! Rozsyłam swoje cv, a kiedy wyczuwają obcy akcent na rozmowie kwalifikacyjnej, pytają o narodowość. Mnie, dorosłemu facetowi, często łzy napływają do oczu, bo wiem, że w chwili, gdy powiem, że jestem Polakiem - a nie wstydzę się tego, nie zostanę przyjęty. Ty i ta twoja 40-letnia praktyka jesteś nic niewarta. Wiem, że jest cieżko, wiem, jacy są Polacy. Ale na litość! opanuj się w tej bufonadzie. I podaję mojego maila tutaj deeyjay@wp.pl, bo nie wstydzę się tego, że jestem Polakiem, a domena .pl zawsze będzie bliższa memu sercu niż domena .fr czy .nl. Bo jestem Polakiem i szanuję Polaków, którzy szanują mnie.

Gość LLLOLLL
o jaki artykul chodzi??