Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina00977674

Walczyć o niego?

Polecane posty

Gość karolina00977674

Byłam z chłopakiem jakiś czas, niestety on ze mną zerwał. Tak naprawdę nie do końca znam przyczynę jego postępowania, mimo to, że dużo o tym rozmawialiśmy. On po prostu raz mówi, tak, za chwilę inaczej. Wczoraj się spotkaliśmy i też rozmawialiśmy na ten temat... on mi wcześniej pisał, żebym za nim poczekała, bo musi wszystko przemyśleć, ale ja przecież nie będę czekała wieczność! Mimo, że go kocham... więc wczoraj po długiej rozmowie ustaliliśmy, że ma czas na zastanowienie się do piątku, do godziny 10. Wtedy ma przyjechać i dać mi odpowiedź. Ale... ja nie wiem jaka to będzie odpowiedź, nie wiem co on zadecyduje, a ja bardzo go kocham i mimo to, że bardzo mnie zranił chciałabym z nim być. Jak mogłabym o niego zawalczyć? Co zrobić, żeby ze mną został?

Gość karolina00977674
up up up

Gość karolina00977674
naprawdę nikt mi nie pomoże? :(

Gość przejrzyj na oczy
Ile ma cie lat? On jest niedojrzalym emocjonalnie mezczyzna i nie zalezy mu na Tobie. Nawet jesli cos mu sie ubzdura i bedzie chcial byc z Toba to nie na dlugo i bedziesz cierpiec bardziej niz cierpisz teraz. Tak dobrze go znasz, ze piszesz, ze go kochasz? Poza tym do milosci potrzeba dwoch kochajacych sie osob. Znaj swoja wartosc i olej go!

Gość karolina00977674
Tak znam go dobrze, i wiem co mówię. Kocham go. Ja po prostu nie dam rady bez niego :( W ogóle on chce, na wypadek gdybyśmy nie mięli być razem, zostać moim przyjacielem. A ja nie wiem, czy będę potrafiła być dla niego dobrą przyjaciółką. To wszystko tak pogmatwane :(