Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbooooooojjjeeeee sie

Od wczoraj wieczora jest mi niedobrze i mam biegunke...

Polecane posty

Nie wiem co to jest, objawy sa takie jak przy zatruciu pokarmowym... Najgorsze jest to, ze biore pigulki anty i przedwczoraj kochalismy sie z mezem. Nie wiem na ile wchlonely sie substancje aktywne pigulek. Wczoraj wzielam pigulke o stalej porze, ale dostalam biegunki, wiec przyjelam jeszcze jedna tuz przed snem czyli ok 11 godzimy, w nocy obudzilam sie ok 4 z nudnosciami i znowu biegunka. Jak myslicie powinnam wziac jeszcze edna pigulke?

Dodam jeszcze, ze mam jakies plamienie, takie jak przed okresem:(

Gość asdfghjklzxc
tabletka wchłania się do 3-4 godzin. a na biegunkę weź Smecte

Mam nadzieje, ze to nie jest zwiazane ze swinska grypa:( Ale nie mam innych objawow, poza tym u nas jeszcze nie bylo zadnego przypadku swinskiej grypy... ale strach jest... Asdfghjklzxc, no wlasnie czytalam, ze pigulka wchlania sie 3-4 godziny i w sumie u mnie powinno byc ok, a jednak mam jakies obawy:( myslisz, ze zasadne?

Gość asdfghjklzxc
Jeśli nie masz pewności używajcie teraz dodatkowego zabezpieczenia. A teraz to ja sama mam biegunkę ale tylko biegunkę nic więcej od paru dni i pije smectę może coś pomoże. Ale jeśli to coś poważniejszego radziła bym Ci pójść do lekarza.

ja w sumie tez nie mam innych objawow, ani goraczki, ani kataru, kaszlu... tylko ta biegunka i troche nudnosci... a te plamienia to moga byc od tego, ze niedawno zaczelam przyjmowac pikulki, tak mi sie wydaje. Juz sobie zrobilam smecte- mama nadzieje, ze cos pomoze...

Gość ktoś nieznnyyyyyyyy
mario 84000000000000 zakmnij sie wszytskie topicki zaśmiecasz widac ze masz smutne zycie wchodzisz tu i wyżywasz sie na ludziach

wiesz, nie powinno sie komus zyczyc czegos takiego... tym bardziej, ze swinska grypa, to powazny problem na skale swiatowa, ktory moze dotknac kazdego z nas:O

Gość ktoś nieznnyyyyyyyy
mario 8400000000000000 to ty piszesz pajacu nie wkrecaj żepare innych osób, gdybytak były nie wyzywał byś teraz i nie urzywał wulagryzmów, a ja niebede sie zniżać do twojego poziomu, bo tak masz juz nudne życie

Po prostu ignorujmy jego pelne jadu wypowiedzi.

Gość oi oi oi oi
jak ja kocham takie urocze dyskusje

W ulotce pisze zeby w razie biegunki przyjac dodatkowa pigulke i postepowac jak w przypadku jej pominiecia...:(

wszystko pisze w pierwszym poscie

Gość
na pewno nie bierz wiecej -pigulek, tylko do konca cyklu zabezpieczajcie sie dodatkowo np. prezerwatywa

po tej pierwszej pigulce dostalam biegunke po ok 2 godzinach.