Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zielonego pomyslu

jak zerwac

Polecane posty

Jak zerwac z ukochanym jak nie umiem klamac. Kocham go, mam inny powod zupelnie. Co powiedziec/zrobic?

Gość nadziejowy
powiedz prawdę szczerą prawdę i tyle,nie pozwól żeby obwiniał siebie

jak powiem prawde to pewnie nie odejdzie...

Gość a jaka jest ta prawda
w inny sposób nie mozna nic doradzic

Gość moooo
a jaki masz powód?

Powiedzieć prawdę- bezapelacyjnie. Ja zostałam okłamana (ex powiedział, że juz mnie nie Kocha i tyle, podczas gdy zostawił mnie dla innej). Myślę że prawda jest najlepszym rozwiązaniem- nie ważne jak okrutna. Bo po co kłamać?

Gość i ja tez KLIK
To TY masz odejsc a nie on!!!

Gość i ja tez KLIK
nie mam zielonego pomyslu jak powiem prawde to pewnie nie odejdzie.. to bylo do tego... TY masz odejsc od niego, a nie on od Ciebie.

Gość małe ale
zerwij sms jak ktos kiedys na kafe pisal:-)

Gość Ju......
Zerwij kontakt. Po prostu przestań sie odzywać, odbierać telefony itp. Nie będziesz musiała się tłumaczyć, a facet prędzej czy później się z tym pogodzi.

Gość cvxcv
Tak, zerwij przez sms, albo urwij kontakt. Piekne rady jej dajecie. Ciekawe, jak wy byscie sie poczuly, gdyby was ukochany tak potraktowal.

Gość joahnaa25
powiedz mu prawde i juz.

Gość i ja tez KLIK
Ja mowie, zeby byla szczera, a nie jakies zabawy smsami czy milczenie, to najgorsze co mozna zrobic. Tak sie nie traktuje drugiego czlowieka.

Gość Ju......
Rada dobra, pewnie, że będzie cierpiał, ale w końcu mu przejdzie.

Gość Ju......
Wiecie, jak człowiek kocha, to nie potrafi zrozumieć i pogodzić się z tym, że jego partner nie chce z nim być. Walczy, stara się naprawić, nie daje za wygraną. A zerwanie kontaktu pozbawia go tej możliwości.

Gość fgjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Malentas, jakby kłamał i nadal cię kochał, to nie związałby się z inną. prawdę ci powiedział.

Gość Ju......
:) Można nie otwierać.

Gość wiązka
a jaki masz powód żeby zerwać?? bo skoro kochasz to może nie warto zrywać. Czasem trudno o prawdziwe uczucie więc warto pozostać przy tym co jest. Nie wiem c ci doradzić ja kiedyś nie kochałam chciałam się wyplątać z związku i też było trudno to myślę że skoro piszeż że kochasz to jeszcze trudniej to zrobić,

wcale nie dziecinada. można przy każdym niechcianym spotkaniu informować spokojnie i stanowczo, że nie chce się utrzymywać kontaktu i nie dawać się wciągać w dyskusje. przyjąć postawę: postanowiłam i tak chcę, nie namówisz mnie.

wcześniej nie pisałaś, że kłamał, że nie ma kogoś innego. a to, że postąpił jak świnia, to fakt.

Bo to tak w skrócie miało być- że warto powiedzieć prawdę. ;) A już w szczególności, że Kochasz i on Kocha Ciebie... W sumie to nie wiem, jaki może być powód, żeby kończyć szczęliwy związek?

Gość a autorke szlag trafil
;) dziecinna jestes, moja panno. zakladasz temat i znikasz. nie chce sie domyslac ale prawdopodobnie jestes chora. jesli tak jest nie badz taka pewna, ze nie odejdzzie. mezczyzni nie zawsze lubia zajmowac sie chorymi kobietami. a jesli jestes zdrowa , a ten temat to zart, to kij ci w oko :P

tak, bez podania powodu ta dyskusja nie ma sensu. Powiedz o co chodzi. Gdybyś go nie kochała, albo on Ciebie, wszystko byłoby jasne. Ale tak... dziwne to wszystko.

autorko, jesteś śmiertelnie chora, czy co? jeśli się wzajemnie kochacie, jesteście dla siebie dobrzy i wszystko w związku gra, to też nie rozumiem.

Gość Ju......
Dokładnie, Meravigliosa, tak jak pisze Fgjjjjjjjjjjjjjj. Sama w ten sposób zerwałam wiele niechcianych znajomości, a niedawno całkiem próbowano tak postąpić ze mną, ale nie wyszło. :P Urwanie kontaktu ma taką przewagę nad innymi sposobami, że i zrywający nie musi się tłumaczyc, i druga strona nie czuje sie tak winna, jak w przypadku, gdy poda się konkterne powody (czego wymają inne sposoby).

szczerość jest ok, ale jak to np. powiedzieć facetowi, że nie miało się gorszego kochanka niż on.:P wystarczy wtedy powiedzieć, że nie chce się z nim być i zerwać kontakt.