Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostalam dzisiaj lanie /

bo wagaruje

Polecane posty

Moi rodzice nic nie rozumieja. Dwa miesiace temu jakis koles najechal na mnie rowerem i mialam takiego cholernego pecha, ze cos mi uszkodzil w pecherzu i teraz musze nosic pampersy. A ja sie tego strasznie wstydze. Nie chce mi zalatwic nauczania w domu a jak ja mam tak chodzic. Porazka doslownie.Wczroaj wychowaczyni zadzwonila do matki, ona dzisiaj byla w szkole. Nie wiedzialam, wyszlam normalnie a potem wrocilam do domu a za dwie godziny ina przyszla i sprala mi paskiem tylek. Zero wspolczucia. Ona uwaza, ze sa gorsze problemy w zyciu niz noszeniue no pieluch za przeproszeniem. Moze ktos powiedziec jak zalatwic te nauczanie indywidualne? Dodam, ze szans na "naprawe pecherza nie mam :/

Gość nie mam pojęcia
jak załatwić nauczanie indywidualne. Twoja mama powinna z tobą pogadać a nie lać pasem :( Naprawdę nie masz żadnych szans na naprawę pęcherza? Kijowo. Bo dziś jest szkoła, jutro będzie praca nie wspomnę o kontaktach towarzyskich. Aż mam nadzieję, że ktoś sobie mało śmieszną prowo urządził. To straszne jeżeli coś takiego przytrafiło się komuś naprawdę.

Bardzo smieszne, nie dosc ze boli mnie tylek to jeszcze musze nosic te cholerne pampersiochy. Boze, mam 16 lat i w zyciu bym nie pomyslala. Oi nie maja zadnego zrozumienia jak to jest isc do szkoly kiedy ci dupa wystaje na kilometr w gaciach masz pampersa. Pomijam juz, ze jest lato, goraco i co? ma siedziedziec w czarnych spodniach i tunice bo to jedyne ciuchy jakie moge zalozyc?

No wlasnie lekarze mowia, ze szanse sa male, musialaby sie zregenerowac nerwy i zebym sobie nie robila zbytnich nadziei, tak wszelki wypadek. Moze kiedys sie naprawi a moze nie. To straszne ale ja po prostu nie czuje, ze mam pelny pecherz. Zreszta co tu duzo mowic, w szkole kible sa jakie sa, zero prywatnosci, nawet sie nie zamykaja a to tylko takie kabinki, przedzielone sciankami, wiec nawet zmienic sie nie da. Pierwszy tydzien to byl koszmar, od razu dostalam odparzen. Nigdy w yciu lania nie dostalam, to bylo moje pierwsze i tym bardziej mie boli psychicznie bo w sumie za co. Ja nie rozumiem argumentacji o tym, ze sa ludzie bez nogi czy reki po wypadkach i to jest grosze. Nie jest bo takiej osobie kazdy wspolczuje a ten kto nosi pieluchy to szczyl i siusiumajtek

Gość PROWOKACJA-AKCJA
16letnia dziewczyna z takim problemem pisała by całkiem inaczej.