Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie pytanie pytanie

1 PROCENT PODATKU - POMÓŹCIE ZNALEŹĆ

Polecane posty

MACIE JAKIEŚ NAMIARY NA JAKIEŚ DZIECKO NP. KTÓRE POTRZEBUJE 1 PROCENTA MOJEGO PODATKU??? WŁAŚNIE TO UZUPEŁNIAM.

Gość daj na zwierzaki

Gość a musi byc dziecko
http://www.toz.pl/ ja zawsze im daje :) z zaznaczeniem na ktore schronisko ma pojsc. Jak nie masz pomyslu to daj tez :)

Gość lolitka06.1990
Bardzo dobry pomysl. Pomoc dla zwierzakow jest bardzo potrzebna:)

Gość sadsad
te zwierzęta trzeba zacząć usypiać a nie im pomagać :o

Gość You Are Idiot
Tak potrzebna, zeby pozniej sraly po chodnikach :D "bo sie piesek znudzil"

Gość lolitka06.1990
sadsad nikt Ci nie kazuje pomagac jak nie chcesz ale nie musisz od razu ukazywac tutaj swoich prymitywnych mysli. To moze usypiajmy od razu wszystkie chore dzieci, ludzi starych, wszystich po wypadkach?

Gość lolitka06.1990
You Are Idiot-- dzieci niby nie sraja?

Gość tozotz
sadsad uspic cie ??? gowniarzu jeden umyslowy ;/ dzieci chore usypiaj !!! czemu zwierzeta ktorym mozna pomoc normalnie zyc mamy usypiac a DZIECI NIEULECZALNIE CHORE MAJA DALEJ ZYC???????????????? TEZ JE USPIC !!!

Tez uwazam, ze wiekszosc zwierzat w schroniskach powinna byc usypiana.. Nie maja szczesliwego zycia w klatkach :O a w wiekszosci i tak nie trafia do niczyich domow..

Gość Muriel M.
Dzieci sa ważniejsze niż psy... :(

Gość sukienka skrojona na miarę
Mam podobne zdanie. Żeby tylko bytować dla samego bytowania, to lepiej uśpić i po kłopocie.

Gość You Are Idiot
lolitka06.1990 , tylko ze dzieci nie sraja gdzie popadnie a juz napewno nie do piaskownicy :D dowalilas jak łysy grzywką o kant kuli

Gość lolitka06.1990
A dzieci ktorych zycie to ciagla wegetacja od urodzenia i z ktorymi trzeba wszystko zrobic sa szczesliwe? Moze laskawie nie decyduj o niczyim zyciu, nie pomagasz to moze sie zamknij.

Gość tozotz
ABY URATOWAC PSA WYSTARCZY NIEDUZA KWOTA PIENIEDZY NA CHORE DZIECKO MATKI WOLAJA PO KILAKSET TYSIECY A I TAK ICH DZIECI SA CHORE !! WIEC GDZIE TU LOGIKA???

Gość Muriel M.
Moim zdaniem lepiej uratowac jedno dziecko, niż 1.000 psów. I tu ta logika.

Gość Muriel M.
PS bardzo lubię psy-żeby nie było.

Dziękuję wam za info. Napisałam dla tego towarzystwa opieki nad zwierzętami, ale nie wpisałam konkretnego schroniska tylko wpisałam "SOS dla zwierząt" :) W każdym razie dziękuję za ten adres. Pozdrawiam! :)

:D Ubaw po pachy, żeby porównywać dzieci do zwierząt. Mam w dupie psy gdy mój gatunek wymiera. Jak mogę, to pomagam.

Gość lolitka06.1990
Jak sie psa nie przypilnuje to sra, ale jakby sie dziecka nie przypilnowalo to nie byloby inaczej. Muriel M. Ty masz takie zdanie, ktos moze wolec psy niz dzieci, jego sprawa a nie Twoja nie masz prawa decydowac co ma byc wazniejsze dla innych ludzi. Niektore dzieci w domach dziecka tez nie maja szans na adopcje. Tez trzeba je usypiac od razu? tozotz dokladnie i zazwyczaj taki pies moze pozniej normalnie funkcjonowac, a dziecko jak sie urodzi chore to niesttety zazwyczaj takie pozostanie, jego zycie to wegetacja i czesto cierpienie chocby ile milionow kostzowalo jego leczenie. Taka jest prawda, smutna ale prawda.

Gość Muriel M.
lolitko, ale ja nic nikomu nie nakazuje. Napisalam, co jest ważniejsze dla mnie, Nie mówię, co Ty masz zrobić ze swoim procentem-jest mi to obojętne.

Gość lolitka06.1990
Muriel ale jak uratowac? Przedluzyc jego wegetacje a nie uratowac. Oczywiscie mowie tu o dzieciach, ktore urodzily sie bez szans na normalne zycie. Inna sprawa jest oczywiscie gdy dziecko choruje na raka, bialaczke itd. gdy jest szansa na jego normalne zycie. Wtedy trzeba mu pomoc. Jednak gdybym miala wybierac wybralabym 1000 psow.

Gość You Are Idiot
lolitka06.1990 skad to mozesz wiedziec czy pomagam czy nie pomagam , i czy malpom w afryce czy kotom w piwnicy, sama sie przymknij dziecko drogie.

Gość lolitka06.1990
sukienka... no to skoro "twoj gatunek wymiera" bierz sie za robienie dzieci. Pozniej licz na pomoc z kazdej strony jako rodzina wielodzietna ktora pomogla przetrwac gatunkowi. To dla mnie ubaw po pachy:)

Mam swoje pieniądze, więc od państwa ciągnę jak najmniej, ale w dobie chorób, głodu, bezdomności i biedy ja mam dawać na kundle? No wybacz.