Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to moja suknia

Wybrałam suknie ślubną

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwww
taka se...mnie sie nie podaba.....

Gość oklepana
bufiata i ogolnie brzydkaaaaaa ta beza!

Gość polskie piosenki
Na pewno na żywo wygląda bardzo ładnie. Sama mam szystą wg podobnego pomysłu, tyle ze material na tiulu nie jest taki pomięty i poozdabiany, ale prosty i bardziej zwiewny. No i gorset jest inny. I sama się przekonałam, ze takie sukni robią wrażenie tylko na żywo. Na zdjęciach wygladają średnio więc nie przejmuj sie komentarzami na kafe, bo pewnie nie będa przychylne.

no wiec mi podobaja sie sukienki jak to mowicie w stylu beza :) i zgadzam sie ze na zywo suknia taka lepiej wyglada oczywiscie na odpowiedniej figurze choc wydaje mi sie ze na zywo w dniu slubu kazda suknia jest piekna nawet ta skromna sukienka na ramiaczkach mi osobiscie sie takie szmatkowe nie podobaja bo jakies takie zwykłe sa :)

Suknia śliczna. Sama miałam podobną. To prawda że takie suknie wyglądają lepiej na żywo niż na zdjęciu. Ważne żebyś nie przesadziła z dodatkami. Suknia jest charakterystyczna, zdobiona więc gra pierwsze skrzypce, dodatki powinny być skromne. Delikatne kolczyki, jakiś wisiorek i ładny welon.

Gość krkrkrrka
Sukienka przesliczna!!właśnie przedwczoraj zamówiłam szycie podobnej na swój slub!! A ile za nią płacisz?

Gość polskie piosenki
ja zapłaciłam 1600 zł, ale miałam tak jak napisałam - jest nieco inna - materiał jest bardziej delikatny, nie ma marszczeń i tych materiałowych kwiatów, a zamiast tego jest troche koronki.

Gość księżna
Jak dla mnie to nic nowego, ale o gustach się nie dyskutuje

Gość ja220984
ładna...bardzo mi się podoba:)

Gość Nelli 23
A ja mam ślub już za tydzień i moja suknia ślubna...jest okropna.Śmiesznie chyba brzmi ,ale tak jest-zawsze byłam samodzielna i ubierałam się tylko według własnego gustu i suknie tez miała być ta wymarzona ta jakoś to tak się stało że dałam się namówić na suknie która podobała się nie mnie ,a mojej ciotce !!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale pocieszeniem jest to że wszystkie inne przygotowane rzeczy do wesela zgadzają się z moimy marzeniami.I w tej suknie też nie źle wyglądam.Po 9 maja przedstawię moja suknie -ocenicie

Gość dfgfg
Nawet ładna ale jednak ja bede szukałą czegoś innego. Jak dla mnie ta byłaby za ciezka.