Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justin85_

złobek w warszawie

Polecane posty

Gość justin85_

jaka jest sytuacja w warszawskich żłobkach?ile czeka się na miejsce? zapraszam mamy z Warszawy do wypowiedzenia się :)

Moja koleżanka w kwietniu tego roku stała od 8.30 rano do 7.30 rano dnia następnego ( żłobek na Targówku ). Trzeba było cały dzień i cala noc koczować , bo była lista co godzinę sprawdzana i jak kogoś nie było to wylatywał z kolejki ... Jej synek sie dostał , bo była 7 w kolejce . Rodzice ktorzy przyszli wieczoem przed dniem zapisów juz nie bardzo mieli szanse. Lista rezerwowa to fikcja , bo mało jest prawdopodobne na zwolnienie sie miejsca w grupie. Najgorzej mają dzieci ze średniej i najstarszej grupy, bo jest tylko parę miejsc wolnych do istniejącej już grupy.

Gość justin85_
to nie pocieszyłaś mnie :( ale to Targówek, a wiem że w tych typowych warszawskich żłobkach zapisy sa przez cały rok, może ktos wie cos na ich temat??

Gość justin85_

Gość vsssaaa
Jeden z najtańszych żłobków w Warszawie, do tego na niezłym poziomie to Kajtusie. Opieka dzienna, w dni wolne od pracy, w weekendy (wszystko na życzenie i po uprzednim kontakcie). Regulamin jasny, dużo zabawek, opiekunki uczą podstaw angielskiego, sporo się dzieje na podwórku. Dobrze wyposażony plac zabaw na zewnątrz, no i sporo dzieci fajnych. Integracja „pełną gębą” można powiedzieć. Jestem zadowolony, że syna zapisałem. Godziny funkcjonowania placówki do 18:00, więc spokojnie daje radę organizacyjnie. Nie musisz mieć wielkiego doświadczenia, ani wiedzy. Przez cały proces zapisu dziecka do żłobka przeprowadzi cię obsługa. Właściciela to matka i zna się na rzeczy :) Żłobek w klimacie artystycznym, kreatywnie zorganizowany, na pewno bezpieczny. Atmosfera domowa.