Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarz jak bobas

Jakie maseczki używać lub inne specyfiki? Chce mieć twarz jak u bobasa

Polecane posty

Gość twarz jak bobas

Witam, mam 29 lat.Twarz mam raczej zanieczyszczoną, kilka pryszczy, wągry.Do tego zauwazylem u siebie kilka zmarszczek.A ja chcę miec twarz jak u bobasa, jak u niemowlaka!!!Chcę miec gładziutką bez zmarszczek ,pryszczy i wągrów.Co mam zrobic, jakie maseczki do twarzy mam uzywac lub jakich kremów.Prosze o pomoc

ja mam twarz idealnie gładka jak jedwab i bardzo jędrna bez żadnego syfka :P :)

Gość twarz jak bobas
no a ile masz lat i co robisz by miec taką twarz?

Gość twarz jak bobas
prosze o odpowiedzi,musze odmlodzis swoja twarz o kilka a nawet kilkanascie lat

Gość wwwwwwwwwwwwwww
gdyby to było takie proste to co druga chodziłaby z twarzą jak u bobaska.... niestety trzeba wiele wysiłków by wągry i pryszcze były mniej widoczne....niestety ale trzeba regularnie oczyszcząc twarz u kosmetyczki. Nie mówie tu o wysiskaniu..... Na pierwsze oznki starzenia sie skóry proponuję kremy przeciwzmarszczkowe, dla kobiet 25+ lub 30+ ot to cała filozofia....

właśnie i zapomniałem dodać ze ma 29 lat :P :P :) eeeeeeee facet powinien mieć zamarszczki i blizny wygląda bardziej sexy :O :)

Gość twarz jak bobas
ja jestem facetem nie kobietą,są tez jakies kremy przeciwzmarsczkowe i odmładzające dla męzczyzn okolo 30-ki?

twarz jak bobas prosze o odpowiedzi,musze odmlodzis swoja twarz o kilka a nawet kilkanascie lat heheheh poznałeś jakaś małolatkę? :o :D

Gość pppppppppppppppppppppppppppp
a myslisz ze facet to do kosmetyczki nie moze pójśc???

Gość twarz jak bobas
chce poprostu wygladac mlodziej niz na 29 lat i bardziej sie podobac kobietom,szczerze to chcialbym byc mlodszy o jakies 5 latek :-) wygladac na jakies 24 lata :-) nie miec pryszczy, wągrów i tych kilku zmarszczek.Aha i miec twarz w dotyku jak malutki bobas

cioty to piszą na damskich forach....

bobasy nie mają zarostu....

Gość twarz jak bobas
Pytam dalej czy ktos zna jakies kremy lub maseczki dla facetow przed 30-ka dla odmlodzenia twarzy.Wczesniej tak samo wydawalo mi sie ze do kosmetyczki chodza cioty, geje ale klika osob uswiadomilo mi ze tylko czlowiek glupi tak sobie pomysli.CZekam na dalsze odpowiedzi :-)

Gość nivea***
mam 42 lata i od zawsze slysze, ze wygladam duzo mlodziej. jedyny krem jakiego uzywam to nivea

Gość twarz jak bobas
pppppppppppppppppppppppppppp bobasy nie mają zarostu.... to ja będe pierwszym bobasem z zarostem na twarzy :-)))))

Gość twarz jak bobas
teaz uzywalem kremu nivea ale on ani nic nie odmladza, teraz zmienilem sobie krem nagietkowy dla cery normalnej, suchej i wrazliwej.Nabylem go w realu :-)

Gość mysle ze cuda zrobi
kosmetyczka, dermatolog, krem dla mezczyzn 25+

jestem stała klientką Estien, znalazlam je na allegro uzytkownik "ogrody24" ale drugi raz kupulam przez sklep, bo maja taniej http://www.estien.pl/algi-botoksowe-p-4.htmlmaseczk algowa botoksowa i sprirulina sa super, stosuje razem z korundem od 3 tygodni tj, 3 x korund i 6 razy maseczki i poprawa skory jest ogromna:))

Ja polecam wszelkiego rodzaju kurację drożdżową. Wiem, że niektóre z was pewnie zaczną mówić, że to w ogóle nie działa i tak dalej. Ale sama jestem po takiej kuracji i wiem, że to może pomóc. Drożdże zawierają przecież wiele cennych witamin (szczególnie z grupy B), które walczą z niedoskonałościami cery oraz regulują wydzielanie się sebum. Drożdże zawierają też cynk, którego niedobór może spowodować wysyp pryszczy. Polecam stosowanie drożdży w tabletkach, bo "naturalna" kuracja może wielu osobom zaszkodzić. Większość osób sięga po drożdże piekarnicze, nie pamiętając że przed ich wypiciem trzeba ja zalać wrzątkiem, by je "zabić". O dobroczynnych właściwościach drożdży możecie przeczytać więcej tutaj: http://tradzikmlodzienczy.info.pl/2010/08/29/drozdze-na-tradzik// Temat w tym tekście został chyba wyczerpany :-)