Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miska21

Pomocy !!!!

Polecane posty

Witam Potrzebuje pomocy Otóż mam nie reularne miesiaczki,21 kwietnia byłam u ginekologa poniewaz spózniał mi sie okres,podejrzewałam ciąże ale lekarz nie stwierdził ciąży.Przepisał mi luteline i kazał mi brac do ustnie 2 tabletki dziennie przez 5 dni i czekac na miesiaczke .w sobote skonczyłam je brac i czekac az mi sie pojawi okres.I przed wczoraj (we wtorek) wieczorem zauwazyłam krew na majtkach ;/ lekko mnie pobolewał brzuch, krwawienie było słabe,myslałam ze to miesiaczka,na drugi dzien myslałam ze krwawienie bedzie mocne ale nadal było słabe a po 2-3 godzinach krwawienie ustało,a potem wieczorem znów zaczełam krwawic lecz nadal słabo leciało ;/ niewiem co robic,jeszcze przy okresie mi sie tak nie zdarzyło,choc niewiem czy to teraz nie jest okres bo krwawienie mam nadal słabe a krew jest jasna ;/. jesli to nie miesiaczka to powinnam sie znów zgłosic do ginekologa???? dodam tez ze ginekolog mi kazał sie zgłosic 12 maja(za 3 tygodnie) jesli mi sie okres nie pojawi.Czy to moze byc cos nie tak z hormonami lub z tarczyca,albo stres??;/ dodam tez ze miesiaczkuję od 14 roku zycia i od poczatku mam nie regularnie a mam teraz 22 lata. Prosze o pomoc błagam !!!!!!

Gość heh80
tak sie martwisz no to idź do gina... dziwine że jak już pojawiło sie krwawienie było takie słabe i krótkie....