Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

kto oceni moj list motywacyjny? moge taki wyslac?

Polecane posty

Gość Pierdzący Stasio
moim zdaniem jest całkiem OK . Robi dobre pierwsze wrazenie, a to najwazniejsze ,nikt nie złgebia sie za bardzo w te listy motywacyjne pózniej

,,gdzie rozwinęłam umiejętność komunikacji w języku angielskim, stałam się bardziej komunikatywna\'\' za dużo tej komunikacji..zamień na inne słowo

Gość wiolkaaa
Ostatnich kilka lat spędziłam poza granicami kraju, gdzie rozwinęłam umiejętność ROZMOWYw języku angielskim, stałam się bardziej komunikatywna i pewna siebie tak może byc?

Gość wiolkaaa
dzieki:D

Gość recenzor
" Potrafię dostosować się do różnych warunków i pracować pod presją " presja czego? " Jestem otwarta na nowe wyzwania " - oklepane i wyswiechtane "Posiadam umiejętności współpracy w grupie i wierzę, iż jestem w stanie sprostać Państwa oczekiwaniom. " zrób z tego dwa zdania lepiej . Posiadam umiejętnośc a nie umiejetności. "doświadczenie nabyte do tej pory może mi się przydać w pracy dla Państwa." - moze mi sie przydac z mień na pomoże mi. "Gorąco liczę na to, że mój list motywacyjny " Liczę na to ,że moja oferta zainteresuje Państwa. Jak dla mnie kiepski list. brak akapitów tak poza tym

Gość cvcvbbbv
" Szanowni Państwo, W odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone na stronie internetowej www.pracuj.pl z dnia 24-04-2009r. pragnę zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko fakturzystki." po przecinku na poczatku pisz w odpowiedzi z małej "w" . takich błedów trzeba unikac moze to czepialstwo ale tak jest

Gość wiolkaaa
recenzor dzieki za uwagi.... a te akapity musza byc? widzialam kilka podan na stronach internetowych i tam nie bylo akapitow? wiec jak mam zrobic aby byo ok?

Gość wiolkaaa
Jestem otwarta na nowe wyzwania " - oklepane i wyswiechtane to jak inaczej napisac?

Gość recenzor
mówie wprost jak jest. nie szukasz przeciez tu pocieszenia ;-) ja bym ten tekst zbił w jedna całośc i dał akapity ale jeśli wzory widziałas bez to sie nie upieram. ps. unikaj sformułowań z mowy potocznej typu "przyda mi się "

nie robi sie już akapitów ....pod presją ... dodaj czasu, bo inaczej to tak jakbyś dawała przyzwolenie na mobbing troche mogłabyś podać przykłady na to że jesteś taka jak napisałaś np. praca w.... dała mi mocne podstawy by .... cos w tym stylu Moim osiągnięciem było.... Doświadczenie zdobyłam....

Gość wiolkaaa
jasne pisze tutaj aby ktos mi powiedzial co jest zle samej trudno ocenic obiektywnie jestem wdzieczna za kazda uwage widzialam wlasnie wzory tak jak mowisz zbite w jedna calosc z akapitami i takie bez nie wiem ktore lepsze, ale skoro radzisz zbic w jedna calosc toz robie tak:D

Gość scvvvv
" nie robi sie już akapitów" Tekst roku

Gość wiolkaaa
barbie no wlasnie tylko jak to napisac, boja nie pracowalam na takim stanowisku, tylko za granica kilka ost lat a tam wiadomo co sie robi:(

Gość recenzor
nie pisz przeciez ze gary zmywalas w UK. połóż nacisk na nauke jezyka i dwracaj ich uwage od drazenia tematu co dokladnie robilas. zapytaja sie o to na rozm. kwalif. dopiero.

Gość recenzor
" Jestem otwarta na nowe wyzwania " Jestem osobą , która potrafi w krótkim czasie opanowac nowe zagadnienia i obowiązki.

Gość wiolkaaa
a jak zapytaja co tam robilam to chyba musze powiedziec , nie? ahh z doswiadcenia wiem ze pracodawcy zle patzra na takie osoby wlasnie:(

jest ostatnio taki trend, zeby list motywacyjny był krótki i zawierał "śmietankę treści" akapit mozna zrobić przy podsumowaniu, gdzie piszemy dlaczego staramy się o naszą pracę co do kompetencji twardych nie chodzi o to że nie pracowałaś na tym stanowisku tylko czy pracując na innych stanowiskach byłaś właśnie taka jak piszesz - inaczej potencjalny pracodawca myśli że sie tylko chwalisz a nie masz na to podkładki. Do LM dołączysz cv a tam i tak widac co robiłaś, tym bardziej napisz, nawet jeśli nie do końca tak było. Widziałam kiedyś list motywacyjny kobiety, która nigdy nie pracowała tylko zajmowała się domem, ale tak miała świetnie potwierdzone kompetencje, że dostała pracę Przedstawiciela Farmaceutycznego. Umiała się sprzedać

Gość wiolkaaa
ale jaka ja moge dac podkladke?

sorki, że tak nieskładnie piszę ale nie jadłam dzisiaj jeszcze śniadania taki tłok w pracy - Urząd Skarbowy

Gość wiolkaaa
praca przy zbiorach:O i pakowaniu wiec nie widze tutaj zadnej podkladki:D

już wiem, ok w takim razie zostaw tak jak jest (zmień tylko praca pod presją CZASU) a dopiero na rozm. powiesz coś więcej

Gość wiolkaaa
jests ei czym chwalic:o ok, nic nie dodaje

Gość wiolkaaa
ok, dziekuje wam za pomoc\ zmykam na obiad:D