Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

ZMIENIĆ KOLOR WŁOSÓW NA WESELE? Co o nim sądzicie?

Polecane posty

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b8a9b6e495e9f31.html To są moje włosy teraz, wczesniej mialam pasemka jasny blond i brąz, miałam też brązowe włosy i kasztanowe. Jednak w blondzie wszyscy mi mówią że najlepiej wyglądam. No i ostatnio moja mama spytała się mnie czy farbuje włosy na wesele czy co z nimi robie, powiedziałam że chyba zostawie takie jakie są, bo znalazłam farbe idealnie pasującą do moich naturalnych włosów i odrostów nie widać, a ona że chyba zwariowałam. A co Wy sądzicie o moim kolorze?

Gość jejkuuuuu
bardzo ładny ja bym go tylko "poprawiła" farbą która jest taka jak twók kolor bedzie wtedy taki mocniejszy a nie wyblakły i bedzie super, ale koloru całkiem nie zmieniaj bo nie ma po co. Jezeli znalazlas taka farbe jak twoj kolor to super taką mozesz spokojnie uzyc

Gość czarna koala
no chyba oszalałas :) takie włosy psuc??... jak musisz to zrób sobie pasemka blond albo lekkie tonowanie, ale zmieniać całkiem??...

Gość emti mamy tą sama datę ślubu
;) kolor włosób mam prawie taki sam, ale nie mam zamiaru go zmieniac na ślub... tym badziej nie zmieniałabym na jaśniejsze

Gość wandziulaaa
masz super kolor włosów, nic nie wydziwiaj Jak sobie strzelisz jakiegos dziwoląga tuż przed slubem i będziesz wygladac jak pół dupy zza krzaka, to ciekawe, jak mama wtedy bedzie spiewała. Wygladasz fajnie, naturalnie, jak młoda dziewczyna, a twoja mama chyba chce z ciebie zrobic stara, sfarbowana babę

no właśnie ta farba jak się nią zafarbowałam pierwszy raz była innego koloru i właśnie po paru myciach jak sie spłukała wyszedł taki kolor:P No a pasemek już nie chcę:P I chyba zostane tak jak teraz jest i zobaczymy czy moje odrosty nie beda tak mocno widoczne, bo teraz jestem prawie 3 miesiace po farbowaniu i odrostów nie widać, także mam nadzieje, że jak odrost będzie większy to też będzie niezauważalny..

Masz śliczne włosy. Szkoda "szaleć" specjalnie na ślub skoro dopasowałaś sobie tak jak chciałaś by odrostów nie było. Najważniejsze by były zdrowe, lśniące itd.

Gość kicia 47675947790
Jao na wesele to najlepeij idz do fryzjera i nie kombinuj sama z własami a kolor ładny