Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilitka

Do narzekających facetów

Polecane posty

Jak widzę wasze wieczne utyskiwania na forum to mi się odechciewa czytać . A to, że cipka za mało wygolona, a to, że ubranie nie takie, a to, że słownictwo za mało szlachetne... Zastanówcie się może nad własnym słownictwem, ubiorem i dbałością o części intymne . Wystarczy się przejść pierwszą lepszą ulicą miasta żeby zobaczyć dandysa z kapeluszem kowbojskim za 5 zł, albo pięknie ukształtowany mięsień piwny a na nim koszulka a\'la Hawaje :D A potem taki \"mięśniak\" narzeka, że dziewczyny są wredne, bez gustu i polotu :D :D

Gość You Are Idiot
Popieram wielbiciela :D , a mi to lotto w czym chodza baby po ulicach, moga sobie nawet w worku od ziemniakow chodzic , ich problem :D

Gość krissssssss28
ja tam nie narzekam zona jest, wlasny dom jest, dobra praca jest :)

Jeżeli wam to lotto, to nie pisałam do was :P Wkurzają mnie utyskiwacze, którzy ciągle stawiają wymagania dziewczynom nie mając NIC do zaoferowania .

Gość wielbicielu a Ty to czemu
wystepujesz w imieniu grupy, ktorej nie reprezentujesz? ;) Ja Cie jeszcze narzekajacego nie widzialam :P

Gość wielbicielu a Ty to czemu
pytalam o powody :D asz prawo, w koncu wolny kraj :D A empatia jest wielka cnota ;)

Julek ale marudzisz :D Sam się dostosuj, skoro jesteś na forum magazynu dla kobiet Kafeteria ;)

ja bym się nie przejmowała "tą" grupą mężczyzn :) i tak ich nigdy na ulicy nie zobaczysz bo zaszywają się w swoich małych ciasnych norkach spędzając dnie i noce przed kompem :D

mniej więcej za kilkadziesiąt minut na tym forum po raz 1 345 546 powstanie temat nie mam faceta, jestem samotna , jestem nikim :classic_cool: ps. ja tu tylko wyśmiewam i szydzę 🖐️

Julek a czy oprócz szydzenia masz coś konstruktywnego do przekazania? Zresztą gdyby Ci było tu z nami źle to pewnie byś sobie poszedł 🖐️

żyj w swoich urojeniach ;) ty dla mnie nie jesteś żadnym wyznacznikiem a twoje opinie porównywalne są z informacjami z okładki faktu 🖐️

Raczej ciężko się kłócić z Tobą, osobą psychicznie niezrównoważoną, w kwestii urojeń. 🖐️ Bywaj. Nic konstruktywnego nie wynika z tej dyskusji.🖐️