Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka dzieweczka

czy ktos mial likwidowany przedzialek miedzy zebami

Polecane posty

Gość taka dzieweczka

sluchajcie od lat borykam sie z tym problemem, otoz moim najwiekszym zmartwieniem jest przedzialek miedzy zebami przez to wogole sie nie usmiecham i nie strzeze zebow jak inne panienki :( a jak juz ktos mi powie: OO ty masz przedzizalek miedzy zebami, usmiechnij sie" to juz wogole mam dola i robi mi sie blokada :( czy mozna go jakos zlikwidowac zablombowac? ostatnio slyszalam ze na allegro są takie gumki z lateksu ktore sciągają zęby do srodka i przedzialek znika? czy to prawda slyszal ktos?

Gość a mi sie bardzo podoba
super jest taka przerwa. Ja mialam, potem neistety samoistnie mi zanikla. Taka przerwa to sie mowi, ze jest u osob szczesliwym, ktorym sie dobrze wiedzie w zyciu ;) naprawde nie masz gorszych kompleksow? Chetnie bym sie z Toba zamienila.Serio!!

Gość taka dzieweczka
gówno prawda zle mi sie wiedzie w zyciu bo nie mam pracy :( a ten przedzialek to jakas masakra :( chce sie go pozbyc raz na zawsze i koniec kropka . to najgorszy wybryk urody jaki mnie spotkal

Gość a mi sie bardzo podoba
jezeli jest to "najgorszy wybryk urody jaki Ciebie spotkal" to musisz byc piekna kobieta :) Zazdroszcze Ci :)

Gość ee tam sa gorsze wybryki
w urodzie. ja mam zeza i operacje mi nie pomogly :-(

Gość taka dzieweczka
naprawde nie ma czego zazdroscic :) ale ten przedzialek nie podoba mi sie najbardziej ze wszystkich moich niedoskonalosci a uwierz mi mam ich wiele :( jak bylam mala to sobie wkladalam wate w te szczelinke no nie bylo widac dopoki jej nie zjadalam przy posilku :(

Gość ja mialam ten problem
wyglądałam okropnie :O zlikwidowałam to przez stały aparat ortodontyczny - po prostu ortodontka "przesunęła" mi wszystkie zęby i teraz jest super ;)

Gość taka dzieweczka
ale ja juz jestem stara na aparat, pozatym nie chce sie do reszty kompromitowac :( naprawde nikt nie slyszal o mozliwosci wlozenia tam blomby lub tych gumkach sciskających zęby?

Gość hahaha hihi
też mam taki przedziałek między zębami ale jestem jeszcze młoda i chce się go pozbyć ile trzeba nosić aparat na zęby żeby on zniknoł a tak wogule to nie chce nosić aparatu ale chce pozbyć się przedziałka jest jakiś inny spozub ? mam 12 lat

Gość ksienzniczka zofija
Przedzialek to macie między nogami :P A to o czym piszecie to diastemia się nazywa ;)