Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruczoczarnaaaaa

biuro Almatur na obóz młodzieżowy- w porządku?

Polecane posty

Gość kruczoczarnaaaaa

co myślicie? zna ktos? planuje z nimi jechać, tzn rozważam jeszcze i zbieram opinie.

Gość ramtatamam
ja bylam z nimi na work&travel w USA, wszystko bylo w porzadku

Gość fananana
Almatur to biuro z tradycjami, od lat, znam je i byłam kiedys z nim, wszystko było w porzadku, kadra w porzo, wszystko spoko.

Gość myslę że w porządku
pod warunkiem że trafisz na fajnych ludzi :) biuro w porządku, tu bym nie miała zastrzeżeń, chodzi o ludzi raczej, żeby byli fajni :) A gdzie chcesz się z nimi wybrać???

Gość pd
w zamierzchłych czasach liceum jeździłam z nimi na rejsy i zazwyczaj było ok. ale faktycznie, dużo zależy nie tyle od samego biura, ile od innych uczestników.

Gość kruczoczarnaaaaa
no właśnie, czyli chyba biuro fajne- bo ofertę mają bardzo fajna, ale tak wolalam zasięgnąc porady.

kiedys mialam tam praktyke i raz mialam do czynienia z papierami typu ocen to ocen tamto, wiec najwieksza atrakcja byli piloci bo fajni i przystojni, natomiast najgorsza paskudne stare zarcie i brudne pokoje w tym zasyfione lozka bez zmiany przescieradła i poscieli oraz robaki (chyba ze sie wszyscy zmówili co w sród mlodych dziwne nie jest :D )

Gość kruczoczarnaaaaa
no myślę, że takich "atrakcji" nie bedzie ;p Zapowiada sie niezle, z tego co patrzylam jak to wyglada, oferty itd.

Byłam z nimi, biuro faktycznie z tradycjami i do tego pewne. Nie ma się czego obawiać.

Gość dziki.ryż
zgadzam się z Persephone, ja byłam z nimi, moje koleżanki tez, zawsze jest duzy wybór, jest w czym szukac; ja w tym roku jade z rodzicami, ale generalnie jakbym nie miala gdzie i nie miala pomysłu to na pewno bym coś stamtąd szperała.

Gość kilka razy z nimi jeździłem
w polsce i za granicę , wszystko ok .

Gość Magda.Mała.Mi
Byłam z nimi 2 lata temu. W zeszłym roku byłam z Funclubem i bardziej mi się podobało. Organizacyjnie fajniej wypadło, no i autokary zdecydowanie lepsze. Na wypasie się jedzie :D:D

Niestety nie znam tego biura lecz mogę spokojnie polecić Ci Biuro Podróży Antavia. Mają bogatą ofertę a i ceny nie są wyolbrzymione. Moje dziecko wyjechało w tamtym roku i wróciło bardzo zadowolone.

Gość babababa2
buahaha ale jaja już się pseudo reklamy zaczynają ;))) Autorko jak byłam nastolatka też jeździłam z almaturem i było wszystko w porządku, nie było na pewno żadnych robaków czy brudnych pokoi. Ale jak to piszą, nieważne gdzie, ważne z kim. Oby ci się fajne towaryzstwo trafiło ;)

Gość gość
Co do tego towarzystwa to też moze byc róznie, bo nie zawsze masz ochote na urlopie jeszcze integrować sie az tak. To wszystko własnie zalezy od wielu czynników. Ja polecam na pewno biuro Antavia z Krakowa. Jesli miałabym rzeczywiscie polecac to dokładnie własnie ich. Nasze 2 wakacje kiedy spedzamy przez to biuro podrózy. No i nasza ukochana Hiszpania.

Gość gość
ja nie polecam Almaturu

Gość gość
Tego akurat nie znam, ale podrzucam Ci namiary na biuro podróży-www.pantur.pl, z którym moje dziecko jeździ na obozy zawsze, krajowe i zagraniczne. W tym roku wybiera się z tym biurem do Chorwacji. Basia zawsze jest zadowolona z pobytu jeśli oni go organizują, a ja jestem spokojna o swoje dziecko, bo wiem, że to biuro profesjonalne, z doświadczeniem i mają dobrych opiekunów do zajmowania się dzieciakami

Gość gość
Moje dziecko było z Almaturem na letnim kursie językowym w Hastings,wróciło zadowolone.Korzystaliśmy kilka razy z ich uslug,wysyłając dziecko na obozy i nikt nie narzekał, ale są też inne,to z Krakowa cieszy się uznaniem.