Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaLady20008

Jaki to rozmiar biustu?

Polecane posty

Gość MałaLady20008

Witam mam wielki problem z małym biusetm:D nie umiem określić jego rozmiaru ;/ pod biustem mam 80 w biuście 87-88. Możecie mi powiedzieć jaki to rozmiar? Tylko nie nie załamujcie że ten najmniejszy :((

Najpierw pytanie: czy pod biustem zmierzyłaś się prawidłowo, tzn. bardzo ciasno i na wYdechu?

Gość MałaLady20008
tak, dokładnie tak...

Gość ReniaDuplllla
hmm moim zdaniem to cos miedzy A a B ale nie wiem dokładnie sama mam duże C i powiem Ci że nie jest to wygodne a poza tym ja sama nie wiedzialam jaki mam rozmiar;p

ReniaDupilla, nie istnieje ani \"coś pomiędzy A i B\", ani tym bardziej duże C. Miska z daną literą ma różną wielkość w zależności od obwodu, i takie 80A ma nie tylko sporo wiekszą objętość od 70A, ale też od np. 60DD. Z tego co piszesz wnioskuję, że nie znasz jeszcze zasad doboru prawidłowego rozmiaru stanika (dobrze dobrany biustonosz jest bardzo wygodny), więc zapraszam tu: www.biusciaste.prv.pl == MałaLady20008: w takim razie spróbuj przymierzyć coś w rozmiarze 75A, ale staraj się znaleźć miękki stanik na fiszbinach a nie wygąbkowane pusiapki (w nich nie widać nieprawidłowości). Jednak znając rozciągliwość oferowanych u nas marek spokojnie możesz też wziąć do przymierzalni 70C/D - zastrzeżenie jak powyżej. Pamiętaj o wyregulowaniu ramiączek (żeby były napięte, choć bez wbijania się w ciało) i o wygarnięciu piersi spod pach do miseczek - obejrzyj \"stanikowe przemiany\" z mojej sygnaturki - tam jest to ładnie pokazane. :) Pomoże Ci też forum Lobby Małobiuściastych www.malobiusciaste.prv.pl