Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvjkslfs

jest tu ktoś kto był na mat-fiz-inf w liceum albo nadal jest???

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvjkslfs

jakie zawody można podjąć po takiej szkole średniej? Bo piszą, że można pójść na studia informatyczne, matematyczne itp, ale nie napisano nigdzie jakie zawody można mieć po takim profilu w szkole średniej i studiach. Wiem, że można zostać nauczycielem tych wszystkich przedmiotów, informatykiem, architektem i pytanie do was - kim jeszcze???? Bo chcę się wybrac, ale nie wiem jaka prace bym mogła mieć później.

haha :P taki profil nie daje zadnej perspektywy ;) na maturze i tak mozesz zdawac rozsz. historie lub cokolwiek :)

Gość vvvvvvvvvjkslfs
Wiem że mogę zdawać co chcę. Ale na takim profilu kładą nacisk na matme więc będę lepiej przygotowana. A im lepiej przygotowana tym większa szansa na dobre zdanie matury... :) ;) :D heh i co wg ciebie daje perspektywe??? ;)

Gość olllllllllka
napewno wiecej bedziesz miała matametyki,tyle ze ja osobiście miałam maturę w 2000 roku i pisałam przymusowo rozszerzoną matematykę i nie było łatwo;)

Gość vvvvvvvvvjkslfs
ale wracajac do tematu kim mozna zostac po takiej szkole i kontynuowaniu studiow w tym kierunku???

Gość a ja szukam pracy
ja tez jestem po mat-fizie i nic z tego nie wynika

Gość a ja szukam pracy
po tkiej szkole masz po prostu zykle srednie wyksztalcenie przeciez to nie tehnikum po ktorym zdaje sie egzamin zawodowy. po lo niezaleznie od profilu jestes bez zawodu. z mojej klasy ludzie pokonczyli rozne studia czesto nie majace z matma nic wspolnego

Gość mammrta1111
tak naprawdę możesz robic po tym co tylko chcesz, bo to tylko profil, maturę i tak możesz zdawac z innych przedmiotów. A jesli po liceum chcesz iśc do pracy, to nikt nie będzie patrzył jaki miałaś profil, ogólniak, to ogólniak, jak sama nazwa wskazuje, uczy ogólnie, a to, że masz kilka godzin więcej z matmy, to Ci najwyżej na politechnice może pomóc. Ale zakładając, że chcesz coś dalej robic z tym, to chyba najlepiej na politechnice, możliwości jest tyle ile jest kierunków stuidów. Ja osobiście studiuję elektronikę i telekomunikację, czyli jak skończę studia to raczej będę pracowac w tej dziedzinie.

Gość a ja szukam pracy
jesli ci zalezy zeby po szkole ponadgmnazjalnej miec zawod to idz do zawodowki albo technikum albo np liceum handlowego czy ekonomicznego