Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KJJHKHJHJHJHJHJHJ

POLECCIE FAJNA KSIAZKE

Polecane posty

Gość KJJHKHJHJHJHJHJHJ

jestem dziewczyna lat 25 chetnie bym cos pzreczytala ale od dawna wlasciwie nic nie czytalam i wogle sie nie orientuje w ksiazkach chcialabym by to bylo cos co sie dobrze czyta i cos ciekawego , zaden horror, kryminal czy cos w tym stylu

Gość aaaniołekkkkk
W takim razie polecam "Cień wiatru" Zafona"Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki" Llosy

Andrzej Pilipiuk - Dziedziczki 3 Andrzej Pilipiuk - Księżniczka 2 Pilipiuk kuzynki 1 o wampirach

Gość Cały ten Kutz
rewelacja, jeśli orientujesz się w filmach. Ale w sumie też dla tych nie znających jego dorobku, po prostu świetnie napisana biografia

może sprecyzuj troszkę dokładniej :)

Gość a ja polecam książki
Jodi Picoult - cztałam jej trzy powieści tj. "Czarownice z Salem Falls", "Jak z obrazka" i "19 minut" , musze przyznać że bardzo polubiłam jej twórczość. poszukaj w necie cos o tym - może i ciebie zaintryguje.

Gość ariadne
Hm... najwygodnej chyba polecić od razu goneta.net jako całość;) trudno mi wyczuć, co mogłoby ci się szczególnie spodobać. Nie ukrywam, że czytam książki, które nie znajdują czytelników wpółcześnie, przynajmniej nie w moich własnych kręgach... Na gonecie znajdziesz szeroki wybór tematyczny, więc wydaje mi się, że wyszukasz cos dla siebie. Niektóre książki opatrzone są recenzją, to powinno ułatwić ci wybór:)

\"Jeszcze jeden dzień w raju\" Szulca-świetna powieść,w sam raz dla młodych kobiet;) Może też coś Murakamiego? Jego powieści są łatwo przyswajalne ;]