Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda kobieta z dziećmi

Mam dwoje małych dzieci i czasami ogarnia mnie czarna rozpacz i z chęcią bym

Polecane posty

uciekła z domu. Są dni, gdy denerwuje mnie ich płacz, krzyk i w ogóle całokształt: gotowanie obiadów, przewijanie, usypianie. Ale po chwili takiej złości ogarniają mnie wyrzuty sumienia. Często płaczę, krzyczę na nie. Mam wątpliwości, czy jestem dobrą matką. Czuję, że mnie to wszystko przerasta.

Gość potencjalny_kolega
a ojciec ? sama się z tym mierzysz ?

4 lata i 1,5 roku

ojciec pracuje do 16 godziny, w domu jest ok. 17, pobawi się z nimi trochę, musi też w domu pracować dodatkowo, w weekendy mi pomaga, nie wie nic o moim stanie psych.

Gość potencjalny_kolega
to z nim musisz porozmawiać, nie z nami

Gość mam to samo co ty
tylko o tyle mam lepiej ze mam jedno dziecko i ja pracuję ale nie raz jak przed wyjściem z pracy żałuje ze musze juz wracac do domu. Nie zawsze tak mam ale czasami. Mąż pomoga i to dużo ale to nie zmienia faktu ze męczy mnie czasem malutkie dziecko

Gość kasiula30
Cholercia tyle sie napisalam i wszystko poszlo w leb. Mam podobna sytuacje.Tez mam dwoje dzieci jedno ma 10 lat,drugie 3 miesiace.jestem w obycym kraju,bez rodziny,znajomych,kolezanek.Maz wraca poznym wieczorem z pracy wiec tez nie moge liczyc na jego pomoc.W niedziele jedynie mi pomaga. Moze nie wyladowuje sie na dzieciach ale mam czasami ochote uciec stad w cholere sama jak dopada mnie kryzys. Jak chcesz to mozemy sie jakos wspierac psychicznie.Zawsze to razniej nam bedzie

Gość ja też tak mam ...
mam dzieci w wieku 5lat i 1,5 roku, mieszkam w obcym kraju i jestem 24h na dobę z dziećmi do tego pranie, sprzątnie, gotowanie itp Czasem mam takiego doła, że ryczę 😭, ale tak bardzo kocham moje dzieciaczki, że wszystko szybko mija :)

Gość maniakalna maniaczka
ech...skad ja to znam. ostatnio przechodzialm jakis kryzys,plakalam przy dzieciach ze zmeczenia, mialam dosc czasem wszystkiego, krzyczalam na dzieci. Codziennie wypijalam po kilka szklanek naparu z melisy, ktoregos dnia wybuchlam, naskoczylam na meza, z wyrzutami - nie uzasadnionymi, e to, ze tamto, rozladowalam zle emocje na nim, poklucilismy sie dosc mocno przez to. Oprzytomnialam jak zobaczylam ze jest mu przykro, ze jest zly, zawiedziony. Nie umialam mu powiedziec co czuje i napisama list, wylalam wszystkie swoje zale, wsystko co czuje, ze placze gdy go nie ma, ze czasem nie mam sil, ze czuje sie zle, przytloczona i wlozylam mu list do kieszeni. Przeczytal go w pracy i wrucil z kwiatkiem dla mnie. Przeprosil mnie choc nie mial za co, od razu lepiej sie poczulam

Gość z wyrzutami sumienia
moze to wredne, ale podnioslyscie mnie na duchu, ze nie tylko ja tak mam. Mam 5-cio miesieczna coreczke i czasami a wlasciwie najczesciej nie daje rady. Maz wychodzi po 7 wraca po 17, niby pomaga, aleglownie to mnie wszystko ciazy. Do tego corka jest bardzo marudna a po przebytym zapaleniu pluc ja panicznie sie boje nawet katarku i ciagle wyszukuje jakies dolegliwosci. Bledne kolo. Rece opadaja

Gość a nie bierzesz
przypadkiem tabletek anty? ja zachowywałam się po nich podobnie do ciebie...