Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la mam ba P

ZŁAMANE SERDUCHO TYLKO DLA TOLERANCYJNYCH

Polecane posty

Gość la mam ba P

cześć wiem ze to chore ze pisze tutaj o tym ale nie mam gdzie i z kim pogadać na ten temat może nawet lepiej czuje sie tu , jestem anonimowa... po 3 latach związku z moja dziewczyna dowiedziałam sie ze jest inna , czuje sie oszukana , samotna załamana... w momencie gdy potrzebowałam największego wsparcia odmówiła mi swojego ramienia :( stala sie obca , rozmawia ze mna jak bym już nic nie znaczyła wręcz agresywnie , ale ja nadal kocham w końcu to trzy lata mojego życia poświeciłam dla tej osoby ,dla NIEJ :( tak bardzo jest mi źle , tak bardzo chce by to byl tylko sen... serce mam w strzępach :( nawet słowa KOCHAM CIĘ już nic dla niej nie znaczą... dlaczego ja ? dlaczego czy ta kobieta jest lepsza... przecież to zawsze ja bylam najważniejsza jedyna kochana... nie zniosę juz więcej takiego traktowania jak powietrze a nawet gorzej to tak bardzo rani gdy osoba ktora kochasz odwraca sie plecami...

Gość oj oj oj_______
to smutne:(

Gość oj oj oj_______
toz to dziwka jakas no....:( wspolczuje

teraz w to pewnie nie uwierzysz... ale czas naprawdę leczy rany jeszcze będziesz się znowu uśmiechać trzymaj się

Gość la mam ba P
dziękuje że ktoś chociaż to przeczytał , wasze słowa są dla mnie ważne bo czuję sie bardzo samotna , czasem sie pytam dlaczego musiałam się urodzić lesbą , wydawało by się że kobiety są bardziej uczuciowe mniej ranią , gówno prawda .... a ja chciałam oddać jej całe życie

Gość oj oj oj_______
kobiety bywaja wredniejsze niz chlopy. znajdziesz se nowa dziewczyne, nic sie nie boj. a chlopy cie w ogole nie interesuja?

Gość la mam ba P
nie nawidze

Gość Nop
Zboczenia nalezy leczyc !!!! przymusowo !!!!

Gość sads
W USA to leczą! Z sukcesami podobno.

Gość to mnie wkurzył
No patrz, nie tylko faceci to gnoje :o Trzymaj się ciepło 🌻

Gość oj oj oj_______
cicho smutne kutasy! ale to co ci sie w chlopach nie podoba? wyglad, charakter?

Gość Nop
To po prostu choroba jest straszna choroba nalezy ja leczyc by nie rodzic w Polsce patologii !!!

Gość oj oj oj_______
zwal se konia i idz z bogiem

Gość Nop
Jestem socliberalna malpa wychowana przez pseudolewckie media.

Gość oj oj oj_______
a ja jestem pisowskim kryptopedałem to i wiem co czuje autorka i z serca wspolczuje

Gość la mam ba P
wszystko nie potrafila bym z nim zyc brzydze sie nimi , nie toleruje jak facet hetero drugiego faceta

Gość oj oj oj_______
no, odpocznij na jakis czas...pozniej sobie znajdziesz dziewczyne nowa:)

Gość la mam ba P
:( ja nadal kocham JĄ :( nadal mi zalezy pomimo tego cierpienia , serce nie sluga

Gość oj oj oj_______
nie ma rady...trza przecierpiec:(

Ja facet jestem, ale chyba dobrze Ci radze musisz troche dystansu nabrac. Ja tez cierpie bo mnie dziewczyna olala jak by nic miedzy nami nie bylo, a ja ja kocham, ale staram sie byc realista staraj sie po prostu odpoczac

Gość to mnie wkurzył
Dobrze Ci radzą, odpocznij. Mojej kuzynce to pomogło, też była totalnie rozbita kiedy opuściła ją dziewczyna. A teraz jest w stałym związku, razem zamieszkały, ponoć dobrze im się układa :)

Gość la mam ba P
wiem , tak mysle by odejsc z klasa pokazać ze jestem silna ze nie odczulam tego tak mocno by nie pokazać ze jestem słaba. ale nie potrafię rycze gdy do mnie mowi mam taka slabosc do niej jej glos oczy usta wlosy kocham to:(

la mam ba P będzie dobrze zobaczysz...Każde kończące się uczucie sprawia ból niezależnie od preferencji...Oddałaś swojej ukochanej cząstkę siebie i nic nie poradzisz na to,że ona tego nie doceniła. ..Często tak bywa,że źle obstawiamy,ale to nie powód,aby wątpić w wartość miłości...Kiedyś czas zaleczy Twoje rany...A te spędzone z nią lata wcale nie są zmarnowane,przecież na pewno dała Ci przez ten okres wiele powodów do radości,tych szczęśliwych chwil nikt Ci nie odbierze...Życzę powodzenia na nowej drodze.

Gość la mam ba P
dziekuje za wasze slowa wsparcie nie spodziewalam sie takiego odzewu , wiem ze nie jestem sama ze ktos mnie rozumie dziekuje :) postaram sie nie łamać choć to trudne , musze sie czyms zajac zrobic cos dla siebie , niewiem cwiczenia silownia moze to pozwoli mi sie wyladowac i choc na chwile nie myslec