Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regr

miłosc boli

Polecane posty

Gość regr

na hama chciałam uczyc się jezyka choc i tak by była bariera jezykowa, chciałam schudnac, wziac sie za siebie dla niego bo poczułam gwiazdkę z nieba, zamówiłam kurs prawa jazdy, angola (wszystko z gory splacone) do diety sprzety kupione ale go nie bedzie :( czekam na wiad od niego od 1,5 mies. i niestety on wybrał jednak samotnosc..a ja nic nie moge zrobic i mam sie pogodzic.... bardzo mi zal i mam ochote skonczyc ze soba jak ma byc bez niego... nawet tak dobrze sie nie poznalismy..

Gość alicja333
olej drania. za 10 lat by ci zostawiał śmierdzące skarpetki pod łóżkiem. Może wróci, ale musi sam zrozumieć - faceci są przekorni - im więcej będziesz naciskać, dzwonić, pisać - tym bardziej cię oleje

Gość niedzisiejsza
Super ze tyle dla siebie zrobilas. Pamietaj to Twoje inwestycje. Tylko Twoje. Widocznie szykuje sie dla Ciebie ktos kto Cie w pelni doceni. Pozdrawiam goraco. P.S. Tez dzis mialam ochote skonczyc smutny teatr swojego zycia. Ale to nikogo nie obchodzi. A gdyby obchodzilo taka mysl nie zaistnialaby.

Gość regr
codziennie budze sie w nocy i nie moge spac caly czas mysle o nim... nie umiem sobie ulozyc zycia bez niego dlaczego on mnie nie chce :(

Gość to mnie wkurzył
Kochana, umiesz, umiesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Tak jak ktoś wcześniej napisał świetnie, że tyle dla siebie zrobiłaś. I zrób jeszcze więcej, to pozwoli Ci choć trochę zapomnieć a przy okazji da jakieś wymierne korzyści ;) Nie siedź sama w domu, nie rozpaczaj, wychodź do ludzi. Możliwe, że wkrótce kogoś poznasz i na dobre zapomnisz o tym, czego Ci z całego serca życzę :)

Gość regr
nikogo jak on nie poznam i nie chce:( chce go, ale czemu tak mi los sie nie układa...

Gość gość
Mam podobnie miłość boli to fakt :) Teraz lece jak co autorko odezwij sie jutro na gg ;)

Gość regr
niedawno straciłam kogos bliskiego, teraz trace go... mam dosc takiego zycia ale przykro mi jak patrze na filmiki o osobach co ich nie ma..ze za mna beda tesknic