Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

Królowa Kafeterii została wybrana

Polecane posty

Juliusz im częsciej czytam Twoje posty , tym bardziej dochodzę do wniosku że \"Ty\" to Jarusiek :O:O:O popjolho> zalewa to nie chodzi o to czy sa tu ladnejsze czy nie poprostu temat jes tak beznadziejny i zalosny ze brak slow krolowa kafeterii tylko matol mogl cos takiego wymyslec Faktycznie :D

Gość ale jestescie przyjebani
!!!!!!!!!!!!!!! ci co krytykuja te cale wybory...to bylo zrobione dla smiechu, zabawy, ale wy frustraci nigdy tego nie zrozumiecie :O

Juliusz Cezar (juliuszcezar.imperator@gmail.com) gówno minie obchodzi twoja opinia idź się poskarż na śmietniku V. B.- wazeliniarz ? czyżby on był z tych ciepłych wypiętych braci ? bo nie znam kolesia Każdego dnia namiętnie włazi moderatorkom w d..... na Redakcji kafeterii.

"...Każdego dnia namiętnie włazi moderatorkom w d..... na Redakcji kafeterii." :D:D:D Fakt, Wysoka Moderatoria bardzo mnie pociąga. Dlatego w wyborach glosowałem na Panią Cenzor ;) :classic_cool:

Gość od dawna wiadomo ze
Jarek = Juliusz Cezar

Gość ee tam nie wydaje mi się

nie pyskować tutaj antyspołeczne nielubiane niki ! bo zorganizuję plebiscyt na najbardziej niesympatycznego i niemiłego faceta kafe a karą będzie zepchnięcie do czeluści piekielnych bądź telepatycznie zorganizujemy straszenie i nękanie w nocy :-P

Gość Asia z Płońska
gdzie Setunia ?????