Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UczciwaNiedowiarka

Jestem winna

Polecane posty

Mimo prawie czterdziestki na karku dalej występuje u mojego męża tzw.wczesny wytrysk.Nie minęło to niestety z wiekiem młodzieńczym.Przez te wszystkie lata wolę zaspokajać męża ustami niż narażać się na niespełnione i frustrujące stosunki.On oczywiście stara się odwzajemnić jak może i tym samym może dlatego zakochaliśmy się w miłości francuskiej,poznaliśmy i praktykujemy sex analny i tzw.złoty deszczyk. Ja już się przyzwyczaiłam i jest mi z tym dobrze,ale mąż pewnie marzy o wspólnym orgazmie w pochwie choć sam tego nie powie.Nie wiem co myśleć.Czy ma kochankę z którą to osiąga?Nie sądzę bo mąż kończy po ok. minucie.Chyba,że ona też. PS.Dziecko śpi,mąż w pracy i się odważyłam. Głupole nie pisać.

Gość Feleke
Złoty deszcz? No cóż, wczesny wytrysk. Co poradzić, tragedia ;) Może chłopak powinien pomyśleć o jakiejś diecie, lepszym odżywianiu.

Gość Delkerte
Nie przejmuj się tak tym twojemu mężowi niedługo to nawet nie bedzie przeszkadzac,nawet okaże sie korzystne ale nie dla niego,zobaczy druga strone medalu.

Gość Delkerte
Mi nie dziękuj ja do tego nic nie mam.

Gość nie przejmuj się
skoro spełniacie się oboje inaczej to w czym problem ? a swoją drogą te wspólne orgazmy to chyba tylko w ksiażkach i filmach występują.... co do tego że mąż znajdzie sobie kochankę....naprawdę wierzysz że po X latach w związku, facet, który kończy po minucie chciałby ryzykować bycie wyśmianym przez inną kobietę ?! szczerze wątpię, już sam wstyd przed kompromitacją jest niezłą barierą przed samym myśleniem o zdradzie.... jeżeli już to sądzę że ogranicza się do fantazji jakim to jest ogierem.... to mniej więcej tak jakby kobieta która urodziła troje dzieci, ważąca 85 kilo, z biustem do pasa, cała poryta rozstępami wierzyła w to że ma szansę na wyrwanei superkochanka o co najmniej 10 lat młodszego od niej, wyglądającego jak Brad Pitt.....

Gość męża żona
O rany współczuje... czemu Twój mąż nie pójdzie z tym do lekarza? Może wizyta u porządnego seksuologa dałaby rade? Ale ważne że sobie super poradziliście w tej sytuacji,gratuluje :)

Gość orakle
ja też chciałbym zawsze kończyć w ustach mojej żony niestety pozwala mi tylko jak ma wypite