Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcasdf

o czym myśli facet gdy widzi atrakcyjną kobietę?

Polecane posty

Gość zxcasdf

No faceci wypowiadać się. Widzicie takie cudo i co?

Gość matkojebca_
czy moje dzieci beda osrane biegac po domu ,kiedy ona bedzie pilowac pazury.....

Gość nikt istotny
kim jest facet ktory z nią sypia ;-)

Gość
czy lubi pieszczoty stopek i wysokie obcasy :)

Gość jakie cudo
? ładna bo ładna ale to zawsze tylko dziewczyna

Gość atonio banderas
Znów mi dzisiaj wyliże wora.

Gość install by end
U mnie w pracy jest takie cudo. Lubie na nią patrzeć, przyglądać się, obserwować. Dostaję ciarek na plecach gdy drapie się po szyi. Lubię patrzeć na jej palce. Tak z gracją wszystko robi. Powoli, dokładnie. Ze zwykłych, rytunowych czynności potrafi zrobić cały rytuał. A o czym wtedy myślę? Myślę o tym jak wygląda nago, jak lubi się kochać, czy lubi na jeźdźca, czy jest bezpruderyjna czy taka skromna i niewinna jak na codzień. Zależy co w danej chwili robi. Kiedyś jadła zwyczajnego wafelka i myślałem sobie, jakby to było, gdyby zamiast tego wafelka w jej ustach znalazła się moja męskość. Czy też z taką gracją i delikatnością topiłaby go w swoich ustach. Ogólnie moje myśli krążą w kategoriach seksu. Lubie też patrzeć jak jest ubrana. Wtedy wyobrażam sobie ją jak się ubiera. Jak zakłada najpierw bieliznę, potem rajstopy, bluzka, spódnica, żakiet, biżuteria, układa włosy, makijaż. A potem odwrotna kolejność: jak wszystko zdejmuje. Chciałbym to widzieć "na żywo". Myślę o niej non stop.

Gość Kershaw
Install... biedaku ty, ale ladne rzeczy piszesz:)

Gość on wtedy nie myśli

Gość Organza ...
Też myślę, że nie myśli zbytnio .. :D Pamiętam, jak mój facet (wtedy widywaliśmy się sporadycznie). Jakoś wiosną się poznaliśmy... trochę widywaliśmy, potem przerwa i dopiero latem... a wiadomo jaki strój gdy gorąc ... Jak mnie zobaczył w krótkiej bluzce (mam bardzo umięśniony brzuch) byłam bardzo opalona .... Jak mnie zobaczył zaniemówił ... a jak trochę ochłonął ... chyba zapomniał jak mam na imię ... bo zaczął od pani .. a potem sąsiadka ... (mieszkaliśmy obok)

Gość Organza ...
Dodam, że facet ma tytuł dr... i nie zachowuje się jak większość facetów... A wtedy stracił grunt pod nogami ... nie mógł się otrząsnąć i sam nie wiedział o czym mowa ... zaczął się jąkać ... mówić bez sensu trochę ... i te jego oczy ... :D

Gość install by end
nie czuję się upośledzony z tego powodu. Faceci większość czasu myślą o seksie, taki już instynkt i tego nie zmienisz. Nie czuję się z tego powodu winny. Seks jest dla ludzi.

Gość Organza ...
Miałam mu wtedy tylko podać książkę... i poleciałam, bo byłam już umówiona ... Nawet nie zwróciłam uwagi, że nieudolnie próbował mnie zaprosić do siebie ... hehe ... Ale przysłał mi sms-a, że to zaproszenie nieudolnie wyszło ... heh ... Heh ... teraz mieszkamy daleko od siebie .. jak twierdzi rozmawia nam się lepiej, jak mnie nie widzi ... bo jak widzi, to raczej niewiele do niego dociera ... :D

Gość a myśli
Może najpierw co czuje. Na moment czas staje w miejscu. Oddech się zatrzymje, tętno pwenie też. Traci na chwilę słuch, zdolność do koncentracji na czymkolwiek innym. A jak zaczynają się myśli, to: czy ma rajstopy, czy pończochy, czy ma na sobie majtki, czy ma faceta i czy on zdaje sobie sprawę, że obcuje z cudem, czy ona wie jakie wywołuje reakcje, czy ma coś przeciwko temu, że gapię się w jej dekolt, na tyłek, albo pod spódnicę, czy gdyby moja żona atk się ubrała, to powstrzymałbym się od szybkiej akcji np. w windzie, moje myśli kierują się na moją żonkę, która JEST atrakcyjna i nabieram na nią ochotę. Na tę kobietę niekoniecznie. Ale to chyba dobże?

Gość wielbicielka Piotrusia
o mamo! człowieku jak piszesz dobŻe??!!

Gość podnaszacz
Co ma pod spodem i sex, sex, sex:D I like it.

Gość Ninfomanka
Myślę że wiele prawdy napisał Install by end. Facetom podobają się takie kobiety, obserwują, obserwują, fantazjują ale rzadko który podejrzie do takiej, bo obawia się, że to za wysokie progi na jego nogi. Większość facetów lubi zadbane i ładne dziewczyny, ale nie przesadne piękności. Poza tym uwierz mi, że nie tylko faceci myślą ciągle o seksie, no chyba, że ja jestem naprawdę jakimś kobiecym wyjątkiem i ninfomanką;)

Gość up ciekawy temat