Gość ewka Napisano Czerwiec 18, 2019 Detektyw Skrzypek z Wrocławia - bardzo profesjonalna i dyskretna. Bardzo mi pomogła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Psychologist Napisano Czerwiec 18, 2019 Ale jak ktoś cię zdradza to nie jest takie czarno białe że to znaczy, że Ty jesteś dobra, a on zły, on źle robi, ale zdrada jakbyś interesowała się psychika ludzka nie bierze się znikąd coś w związku musiało być nie tak coś wam się w relacji psulo skoro zaczął zdradzać, oczywiście zdrada jest zła ale nie można uoglniac bo są różne przypadki, czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość windykacja Napisano Wrzesień 20, 2019 my akurat potrzebowaliśmy detektywa, który pomoze nam w sprawie windykacji. mielismy problem z odzyskaniem naszych należności. z pomocą przyszła pani detektyw Skrzypek. Udalo nam sie z jej pomoca szybko rozwiazac sprawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2019 Napisz do tego detektywa detektywtomaszaniol.pl/ . Prowadził jedną sprawę w mojej rodzinie. Akurat nie było to związane ze zdradą, ale wiem, że zajmuje się też takimi sprawami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rozwiedziona Napisano Listopad 6, 2019 Polecam detektywa Dariusza Mrowińskiego z Poznania . Pełen profesjonalizm i co najważniejsze nie drogo . Prowadził moją sprawę rozwodową. Materiały naprawdę mega. Jego numer 790400212 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krystyna Napisano Listopad 18, 2019 Z Mazowsza mogę polecić Pana Dariusza - 459-346-539. Pomógł mi w rozwodzie, udowodnił zdradę męża także polecam z czystym sumieniem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof Napisano Listopad 28, 2019 Już tutaj wspomniał, ale napisze jeszcze raz. We Wrocławiu znajduje się najlepszy detektyw świata czyli Detektyw Skrzypek. Jest to Pani, która pomogła mi w bardzo trudnej sprawie, gdzie inne agencje sobie nie dawał rady. Bardzo profesjonalna i nie rzucająca się w oczy, idealna na to stanowisko osoba. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania kowalik 0 Napisano Listopad 3, 2021 Witam Ja z kolei śmiało mogę polecić Panów Artura Koniecznego i Szczepana Matusewicza z CBS Detektywistyka. Bardzo sprawnie pomogli mi zdobyć dowody zdrady na mojego męża. Oprócz tego byli bardzo empatyczni w tej mojej prywatnej tragedii i podnosili mnie na duchu. Mogę z całą odpowiedzialnością podać ich nr telefonu 730-830-073. Gorąco polecam Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Maj 23, 2023 To ja zostawię namiar na Agencję detektywistyczną Pozaroszczyk z Warszawy. Solidni, rzetelni, z wiedzą i doświadczeniem. Licencjonowani detektywi, którzy mają na koncie wiele zrealizowanych spraw. Usługi wykonują na rzecz klientów indywidualnych oraz firm. Kompleksowo. Tutaj ich adres - warto podpytać o możliwość współpracy: Detektyw Pozaroszczyk 607 821 607 ul. Długa 44/50 lok. 6 00-241 Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach