Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzuniaaa

Konto internetowe PKO BP

Polecane posty

Gość elzuniaaa

Chciałam sie dowiedziec czy jest ono płatne? Ostatnio robie dużo zakupów na allegro i wolałabym robic przelewy przez internet niz na poczcie dodatkowo 2,5 zł płacic ;/

Gość vdsvrdgvbregv
Nie wiem, ale w Inteligo, a to też PKO BP przelew kosztuje 99 gr.

Gość elzuniaaa
wiem że mbank za free, ale problem w tym że mieszkam w małym miasteczku i najlepszy dostęp do bankomatu mam własnie pko, i dlatego go wybrałam. WBK ma jeszcze za darmo dla ludzi przed 30 r. ż. i ja sie łape ;) ale niestety do bankomatu dalekooo i to jest problem;/

Gość ffff
rodzice maja konto w PKO i ja tego nie polecam, przelewy platne ( 50groszy), strasznie długo sie ksiegują i jak dla mnie malo przejrzyste to wszystko Ja mam konto w ING i tam przelewy są bezplatne i bardzo szybko ksiegują przelewy a to dla zakupów na allegro ma znaczenie :)

Gość Agyyy
Polecam bz wbk ;)

jak mam konto w PKO BP - koszt przelewu 50 groszy, mąz ma w lukasie i ma za darmo. porównując te dwa konta lucas wygrywa. fakt , lucas ma u nas w mieście tylko 2 bankomaty ale akurat w miarę blisko.

Gość xcv cfxdscb
Ja mam inteligo- jest prowadzone przez pko bp. Jestem zadowolona bardzo

Gość vcd
Ta, w lucasie srasie pewnie masz przelewy za darmo, ale placisz za prowadzenie konta. Wszystkie parametry trza porownac.

Od 1 maja PKO BP podniosło opłaty. Teraz za superkonto zamiast 5,40zł będzie opłata 6,90zł + dopłata za internetowe 2,00zł Zamiast dotychczasowego 7,40 będzie 8,90zł ( wzrost o 1,50zł) Przelewy do innego banku niż PKO BP kosztują 0,50zł