Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stasznie sie bojee

pierwszy raz samolotem boje sie jak to bedzie na lotnisku w miejscu w ktorym

Polecane posty

Gość stasznie sie bojee

wyladuje.na okeciu dam rade chyba.nigdy nie bylam na zadnym lotnisku ale jednak to polska i mozna sie kogos zapytac.boje sie jednak bardzo.nie mam zadnej rodziny a przyjaciele nie moga mnie odprowadzic bo kazdy pracuje.bede sama.w poniedzialek mam samolot do wloch do rzymu na lotnisko fiumicino.jade do znajomej ktora ma mala firme i prace dla mnie. boje sie leciec z tego wzgledu ze jestem kompletnie zielona w tych sprawach ..ja nie wiem jakie sa czynnosci na lotnisku.najbardziej sie boje jednak jak sobie poradze po wyladowaniu na obcym lotnisku.prosze napiszcie.moze akurat ktos byl na lotnisku fiumicino?

Gość stasznie sie bojee
pytam powaznie.

Gość HxD
Latałam samolotem nie raz... I spokojnie... Też się bardzo bałam... Jak wylądujesz idź tam gdzie wszyscy, razem z całym tłumem... Dasz rade... Ja zawsze tek robię i wszystko wchodzi... Jeśli lecisz z polski to lecą z tobą Polacy z którymi będziesz potrafiła porozmawiać, zapytać sie... Może akurat z kimś lepiej zapoznasz się w samolocie i ci później pomoże...

Gość zdjęcia lotniska
obejrzyj sobie w internecie, będzie Ci rażniej.

Gość frelka18
I taki ktos bedzie mial prace?:O Jak mozna zatrudnic osobe, ktora nie potrafi poradzic sobie w najprostszych sytuacjach zyciowych?

Gość stasznie sie bojee
zdjecie lotniska jak ja mam je obejrzec?

Gość HxD
To oglądanie zdjęć to jest bez sensu... Po prostu porozmawiaj ze znajomymi którzy lecieli... będzie git... A przy okazji zobaczysz z samolotu piękne widoki :):)

Gość stasznie sie bojee
HxD dzieki chyba jedna mnie rozumiesz.

Gość HxD
rozumie, rozumie... sama była kiedys w takiej sytuacji... :)

Gość stasznie sie bojee
a mozesz mi napisac jak wygladaja te procedury na lotnisku?szukam nr stanowiska gdzie odbedzie sie odprawa mojego lotu znajduje stoje w kolejce i gdy podejde nie wiem do okienka czy gdzie? to co robie?