Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy ///

NAPISAC MU CZY NIE ??

Polecane posty

zastanawiam sie czy odezwac sie do niego pierwsza.. wczoraj mielismy sie spotkac ale on nie przyjechal tlumaczyl ze mial klotnie z rodzicami ale mnie sie wydaje ze poprostu chlal z kolegami.... prosilam go a on w koncu doyebal ze nie przyjade. i ze nie ma nic na koncie... i tyle. wiecej nic. i teraz nie wiem czy napisac cos piersza... wczoraj plakalam pare godzin o niego...

Gość polma
jak bedzie mu zalezalo to sam sie odezwie

pierwsza*

wlasnie sie zastanawiam, bo moze sie wymigac tym ze niby nie ma nic na koncie... tragedia normalnie, nie chce po raz kolejny plaKAC o faceta...

Gość trzaskająca
nie pisz pierwsza, jak go tak nauczysz to potem bedzie wiedział ze i tak sie odezwiesz sama a jesli sie nie odezwie to bedzie znaczyło ze mu nie zalezy a po co ci koles ktoremu na tobie nie zalezy

Gość polma
nie popelniaj mojego bledu dziewczyno...nie pokazauj za bardzo, ze Ci zalezy...on to wykorzysta..:(jak ma na piwo ,to na karte za 5 zl. tez bedzie miala zeby doladowac

Gość wybierz sie gdzies z kumpelkam
posłuchaj muzyki, wyprowadz psa, przejdź sie po sklepach ( jakieś sa otwarte) W ostateczności jedź nad morze albo w góry (gdzie masz blizej ) NIE RYCZ !!! Taki piekny dzień !!

zalezy mi na nim tylko on jest taki ze jak mu sie tego nie okaze to on odpuszcza na starcie... chcialam z nim tylko pogadac o tym czemu wczoraj nie przyjechal... chce wiedziec czy warto zaprzatac sobie nim glowe czy dac spokoj, ale chce zeby to on mi powiedzial prosto w oczy. a nie przez sms'y

Gość polma
wiec czekaj!!!!!!! nie odzywaj sie

nie usprawiedliwiaj swojej checi napisania tym, ze jak sie mu nie pokazuje, ze zalezy to on odpuszcza.. jak facetowi zalezy to stanie na glowie zeby spotkac sie/zlapac kontakt jesli nie... to szkoda Twojego czasu, bo z kazdym napisanym smsem bedziesz pogrążać sie coraz bardziej :]

Gość cholerkanoo
dziewczyno, nie warto! nie widzisz, jak on sie zachowuje? to on powinien za Toba latac! uwierz, ze jak sie nie odezwiesz, to bedzie lepiej dla Ciebie...

dzisiaj w nocy wyjezdza w trase, nie wiem kiedy wroci... mielismy cala noc wczoraj razem spedzic ale on nie przyjechal.... jak dzis pojedzie to nie wiem kedy znow sie bedziemy mogli zobaczyc tymbardziej ze ja w poniedzialek wyjezdzam...

Gość ma inna
skoro nie z toba spedza weekend

Gość ma inna
proste i nie ma co główkować

dzieki dziewczyny... musze jakos to wszystko ogarnac bo naprawde nie chce znow plakac o faceta... to strasznie boli jak ktos cie olewa albo oklamuje, ale najgorzej jest przetlumaczyc to samej sobie...

Gość cholerkanoo
bylam kiedys w podobnej sytuacji i naprawde z tego plakania i starania sie wychodzi tylko jedna rzecz - utrata szacunku u faceta i pozniej Twoje upokorzenie, ze on i tak Cie olal... jesli masz podejrzenia, ze Cie oklamuje, to naprawde olej to wszystko, zajmij sie tylko SOBA!

latwo pisac trudniej zrobic... wiem ze kiedys mi to przejdzie ... nienawidze takiego uczucia... sciska zoladek, lzy same sie cisna do oczu a wglowie tysiace mysli ktorych za nic nie ogarniesz, analizujesz wszystko co do niego mowilas czy nie powiedzialas czegos zle, zastanawiasz sie co sie stalo czemu nic nie pisze.... co teraz robi, moze sie dobrze bawi a ty placzesz.... na nic nie masz ochoty, oczy pieka od placzu, boisz sie ze zaraz nie dasz rady cos peknie a ty nie przestaniesz plakac...

wlasnie, podstawowa zasada: NIE ANALIZOWAĆ.

i boisz sie a nawet martwisz ze jutro juz moze byc za pozno....

Gość stanowczo zbyt poważnie
podchodzisz do całej sprawy. Daj sobie troche wolnego. Nie szukaj na siłe. Nie wieszaj sie na tych facetach !!!

Gość cholerkanoo
ej, Ty powinnas byc przekonana, ze przy najblizszej okazji z nim zerwiesz... nie mecz sie z nim...

za bardzo uczuciowo do tego podchodze, za bardzo mi zalezy ale ja nie wiem co mam zrobic zeby zapomniec ;/;/;/;/

Gość stanowczo zbyt poważnie
wszystkie odpowiedzi sa w tobie. Zapytaj sama siebie dlaczego tak strasznie ci zależy ? Dlaczego są porażki ? Masz dzis wolne. Przemysl sprawe.

Gość cholerkanoo
to moze dzisiaj zrob tak: zrob z siebie superlaske, wyjdz gdzies z kolezankami, albo pojdz sie poopalac, posluchaj ulubionej muzyki i powiedz sobie, ze masz problem, ktory rozwiazesz wieczorem albo jutro. Powiedz sobie, ze masz do odrobienia lekcje, a dzisiaj taki dzien, ze Tobie nie chce sie tym zajmowac. A ta lekcja niech bedzie myslenie o tym, co masz zrobic i to, ze jest Ci zle:)

Gość Czarna Malibu 997
Odezwij sie pierwsza!!:D

chcialam puscic syngal... ale ma wylaczony telefon ;(;(

Gość cholerkanoo
Dzieqwczyno, po co Ty sie pytasz, co zrobic? wieszosci Ci dobrze radzi, a Ty i tak po swojemu... i co, nie jest Ci gorzej teraz? Chcialas dobrze, a on ma Cie gdzies, echhh:/